Inicio > Restaurant > Des de Barcelona i amb molta il·lusió!

Des de Barcelona i amb molta il·lusió!

Sempre he volgut començar un blog, però mai havia sabut sobre que fer-lo. Vaig pensar en totes aquelles coses que m’agraden i m’apassionen: la publicitat… la comunicació… l’art… la música… la moda… el menjar… els viatges… la cultura… l’actualitat… els castells…

Em vaig fer un embolic i vaig deixar passar la idea. Però hi ha coses que se’t queden dintre i fins que no dones el pas no et quedes tranquil. I, com esteu veient, he caigut a la temptació. Al final he decidit explicar les meves experiències als diferents bars, restaurants, cafeteries i cocteleries de Barcelona.

Per què Barcelona? Perquè actualment visc, estudio i treballo allí el 90% de la setmana. Perquè és on últimament he provat més llocs. I, perquè Barcelona és una ciutat singular, una ciutat que enamora, una ciutat plena de curiositats… Tot i això, em reservo un espai per poder comentar les meves descobertes fora de la ciutat comtal.

Per què sobre bars, restaurants, cafeteries i cocteleries? Perquè trobo igual d’important saber on esmorzar, on dinar ràpidament, on menjar a gust, on menjar amb amics, on menjar amb família o on prendre un bon còctel. Perquè a Barcelona hi ha de molta varietat, i entre la varietat també hi ha llocs a obviar. Perquè la restauració també inclou com he conegut el lloc, com és l’ambient, la seva música, com està decorat, o quines experiències he passat en cada lloc.

Aviso, no tinc pèls a la llengua i que amb l’única persona amb la que vull quedar bé amb aquest blog és amb mi mateixa. No seré grollera, simplement diré el que penso.

Ja per acabar, espero que tots gaudiu d’aquest blog igual que ho faré jo. I… si teniu alguna suggerència o voleu que provi algun altre lloc… no dubteu en dir-m’ho!!

Fins la pròxima entrada (que serà demà) i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(0) Comentarios

  1. Bcn Last Call

    Enhorabona pel blog, l’acabo de descobrir a través d’un «me gusta» teu, jejeje. Amb il·lusió! PD: Ja t’has inscrit a Barcelonasfera? 😉 Apa una abraçada, Núria

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *