Inicio > Restaurant > Un petit japonès amb gran potencial

Un petit japonès amb gran potencial

Sembla que anar a menjar a restaurants japonesos està molt de moda últimament a Barcelona. Possiblement perquè és com anar a un xino però més arreglat…i algo més car. És a dir, et dóna més classe.

N’hi ha molts de molta qualitat e   n tots els aspectes. Tot i això, sembla que cada cop surten més aquesta mena de japonesos “low cost”. N’he provat varis però cap m’ha agradat tant com el Yoshino, un petit restaurant japonès que casi no es veu quan passes pel carrer…

El menú costa 13,95€ (la beguda a part), és buffet lliure i te’l serveixen a la taula. Tenen gran varietat de plats: des del sushi, sashimi, makis, etc. de sempre fins a empanades, arrossos, fideus o carn. Això si, no espereu anar allí a prendre una mariscada barata… per això millor aneu a un buffet japonès normal i corrent.

Per mi la relació qualitat-preu és molt bona. El menjar que et serveixen es nota amb més qualitat que altres restaurants similars, sobretot amb el peix fresc. A més a més, el menjar cuinat està realment bo. Cal afegir que el servei és moooolt atent i ràpid, tot i que a vegades tinguin certes dificultats amb l’idioma…

Només hi hauria una cosa negativa a dir, però sense arribar a ser greu: en relació als makis, sushi i sashimi tenen poca varietat de peix, ja que només utilitzen salmó, tonyina i gambes. Tot i això, tenen una gran varietat de makis i uramakis, de manera que acaben traient el màxim partit d’aquest peixos junt amb les verdures. Relacionat amb aquest plats, afegir que tant la soja com el wasabi que utilitzen són prou bons (tot i haver-ne provat de millors, en restaurants més cars).

Crec que amb totes les vegades que hi he anat he provat ja tota la carta i… no hi ha cap plat que no us recomani!!

Vull acabar fent-vos una suggerència… sempre que hi vulgueu anar sigui dilluns o dissabte, al migdia o al vespre… RESERVEU!! O no trobareu lloc… SEMPRE, SEMPRE, SEMPRE està ple! Penseu també que podreu estar en taules normals o en tatamis.

Si hi voleu anar els trobareu al C/Mallorca 90, Barcelona i al telèfon 934 39 17 98. Obren toooots els dies!

Ja per acabar us deixo el meu compte de Tripadvisor, on aniré penjant les meves opinions de restaurants de Barcelona, Tarragona i on faci falta!!!

http://www.tripadvisor.es/members/MenjatBarcelona

Ens veiem dilluns!!

BON PROFIIIT!

També et pot interessar...

(3) Comentarios

  1. Chiku Yo Tei, tornem a un japonès | Menjat Barcelona

    […] amb la recerca del millor japonès low cost de Barcelona. El nostre primer enamorat va ser el Yoshino i va ocupar la primera posició durant molt de temps; després van arribar el Toyo i el Rikki Rikki, […]

  2. Kibuka, cuina japonesa occidentialitzada | Menja't Barcelona

    […] Evidentment és més car que altres restaurants japonesos que hem parlat al blog, com el Toyo o el Yoshino, els quals són de carta lliure. No obstant, trobem la relació qualitat-preu molt encertada, ja […]

  3. Chiku Yo Tei, tornem a un japonès | Menja't Barcelona

    […] amb la recerca del millor japonès low cost de Barcelona. El nostre primer enamorat va ser el Yoshino i va ocupar la primera posició durant molt de temps; després van arribar el Toyo i el Rikki Rikki, […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.