Inicio > Restaurant > Les Cuines de Santa Caterina, un lloc especial

Les Cuines de Santa Caterina, un lloc especial

Farà casi un mes que va manar amb la meva parella al les Cuines de Santa Caterina. Era el moment de celebrar el meu aniversari!! :p A ell n’hi havien parlat molt bé; mi m’havien dit que la cuina era… especial, que t’havia d’agradar el seu estil i provar coses poc convencionals. Ens vam decidir.

Vam arribar al restaurant després d’un dia dur de feina i, la veritat, vam poder desconnectar completament. El local es troba al mateix mercat se Santa Caterina, al barri del Born. És un lloc amb un encant especial.

El primer que crida l’atenció és el local, la seva decoració i el seu ambient. La música no està excessivament alta i acompanya molt bé l’encant del local. A més a més, tens les cuines a la vista.

En general el menjar estava molt ben cuinat i era molt gustos. I… la relació qualitat-preu molt bona. Un sopar et pot sortir entre 25€-30€/persona. La presentació dels plats es veia cuidada i la vaixella que utilitzaven era bastant original.

Per començar vam demanar tallarines yakisoba amb verdures i gambes per compartir; a simple vista no semblaven res fora del normal, però el gust era autèntic, molt bo. Tot i que de gambes poques.

 

De segon vam demanar un tàrtar de salmó i pollastre al curry Tai picant. ESPECTACULARS. El tàrtar és un plat que ja de per si m’agrada molt, però la combinació del salmó amb l’alvocat, la ceba (que no es menjava el gust de la resta del plat) i tot el condiment quadrava molt bé. El pollastre… no és apte per aquelles persones sensibles al picant! Però pels que us agradi… gaudireu!

De postres vaig voler provar els makis farcits de mascarpone. Estaven bons, tot i que els van servir un pèl massa freds pel meu gust. La meva parella es va demanar un sortit de formatges (n’és un apassionat); estava prou bé, tot i que no hi havia cap formatge fort de veritat. A part del pa, anava acompanyada amb melmelada de maduixa, fruites del bosc, plàtan  i nous.

 

El servei va ser molt correcte: ràpid i atent, però sense ser pesat.

No podem donar un excel·lent al restaurant perquè, a part de petites puntualitzacions que he manat fent, no vam poder prendre un cafè a la mateixa taula (la sobre taula es veu forçada a acabar ràpid), sinó que vam haver d’anar a la barra de l’entrada per prendre’l.

Tot i això… GRÀCIES PER LA BONA ESTONA QUE VAM PASSAR!! Tornarem!

Un brindis per les Cuines de Santa Caterina i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(3) Comentarios

 1. El Filete Ruso, per fi! | Menja't Barcelona

  […] ja si que vaig acabant, que agafem el cotxe i cap a Tarragona que hi falta gent! Us deixo aquí, aquí i aquí tres suggerències, a part de El Filete Ruso perquè pogueu gaudir d’un cap de setmana […]

 2. Baco y Boca

  Nosaltres ho tenim pendent de visitar…hem voltat molt per allà, però per una cosa o altre, no hem arribar a menar res. Haurem de posar solució 😉

  1. menjatbarcelona

   Moltes gràcies pel comentari!! Nosaltres el recomanem…! A veure que us sembla a vosaltres 😉

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *