Inicio > Restaurant > El Rei dels entrepans i dels preus

El Rei dels entrepans i dels preus

Sempre hi ha dies que anem faltats de temps, no ens podem fer el dinar i hem d’acabar menjant ràpid algun menú o entrepà.

Jo, normalment plena de feina, sempre hi ha algun dia a la setmana que no puc fer-me el dinar –o em fa mandra-. Suposo que com a instint de supervivència –de la meva butxaca- vaig descobrir un bar on dinar aquests dies sense que la butxaca se’n recenteixi: El Rey del Bocata.

Com diu el nom és un bar d’entrepans i hamburgueses. Les combinacions que ofereixen, tot i no ser les més originals del món, donen bons resultats. L’hamburguesa “Rey del Bocata”, que bàsicament porta de TOT (enciam, tomàquet, bacon, formatge, ou, maionesa,… i segur que hem deixo algo) és del més demanat. Tot i això, jo tiro més cap els entrepans de pollastre o llom, també amb combinacions potents. A més a més, tenen diferents tipus de botifarres, cervelas, frankfurs i brasburgs.

M’agradaria comentar-vos també que per acompanyar preparen patates fregides –normals i deluxe-. I per acabar el dinar… us podeu prendre un cafè!! Els fan moooolt bons 🙂

La qualitat del que fan servir és molt bona, i més tenint en compte els preus. Tot aquests estan entre els 2,30€ i els 4,20€. Total, que per uns 5€ estàs llest per seguir amb força el que queda de dia. Potser és per tot això que sempre està ple, tant per dinar com per sopar.

Els punts negatius que us puc dir és que no tenen postres i no obren els diumenges. Ah! i no accepten targetes…

No són els més ràpids del món, però si teniu mitja horeta i esteu a prop de plaça Espanya segur que quedeu contents. Els podreu trobar al C/Vilamarí 47, a 2 minuts de plaça Espanya.

De tant en tant us presentaré alguns d’aquests bars “típics”. N’hi ha molts que valen la pena i que els blogs normalment no comenten. Per mi és una pena, ja que és on es poden trobar de les millors tapes i entrepans.

BON PROFIT!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Un oasi al mig de Barcelona | Menja't Barcelona

    […] Al final, vam aconseguir sortir-ne i vam decidir marxar per por a no perdre’ns de nou. Vam agafar el metro i amb la mandra que ens feia cuinar vam acabar dinant al Rey del Bocata. […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *