Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Forn de Pa Mistral

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Forn de Pa Mistral

A hores d’ara ja deveu haver vist que m’encanta el dolç… Si no em controlés cada dia podria menjar-me un, o perquè no, dos croissants, magdalenes, muffins de xocolata,… Ja paro, perquè me’n entren ganes.

Seguint amb aquesta línia, la recomanació exprés d’avui serà sobre el Forn de Pa Mistral i de la seva cafeteria.

No serà el lloc més barat del món, però val la pena passar-hi un dia i prendre’s un bon croissant, normal, de xocolata, de sobrassada,… o qualsevol de les pastes que tenen!

Tot i això, voldria recomanar-vos que passeu un dia pel forn i us agafeu uns quants croissants minis de xocolata… un vici. Són els que estan apilonadets a la fotografia de sota…

També vull remarcar el seu pa, ja que és dels pocs llocs de Barcelona on he trobat un pa que ens agradi; no acostumem a menjar pa amb el dinar o el sopar, però quan en menjem volem que sigui bo. M’ha fet gràcia que just avui, durant el matí, he vist que el recomanaven a la revista Time Out Barcelona, catalogant el seu pa com «un dels millors del país».

Bé espero que algun dia decidiu passar-vos-hi. El forn està a Ronda Sant Antoni nº96, i la seva cafeteria al C/Torres i Amat 7.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Com afrontar un matí improductiu | Menja't Barcelona

    […] busqueu un raconet diferent on airejar-vos i seguir treballant. Us deixo dos llocs més aquí i aquí que us poden […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *