Inicio > Restaurant > Buscant un raconet romàntic…

Buscant un raconet romàntic…

Hi ha molta gent que estarà ara celebrant Sant Valentí. Jo opto per no buscar un dia a l’any, sinó per trobar-ne mooooolts, tenint així tots els Sants Valentins que vull amb la meva parella. Així, no cal que vagi a esperar el dia que toca 😉

Per aquests dies especials us vull presentar el Restaurant Trapio. Aquest es troba a la part alta de Barcelona, ubicat en una bonica torre modernista que té uns jardins molt bonics; és imprescindible menjar-hi si hi aneu a l’estiu.

Nosaltres hi vam anar una nit un dia d’estiu i vam gaudir plenament de la seva terrassa, encantadora. L’ambient del local és molt tranquil i relaxant, així que pot estar bé per anar-hi amb la parella i amb la família –mentre siguin personetes tranquil·les-.

Aviso que va ser un dia que vam menjar molt. Al Trapio ofereixen una bona cuina espanyola, un pel versionada i una bona carta de vins que vam aprofitar.

Per començar vam fer un parell d’entrants: un tàrtar de tonyina prou bo i uns calamars a la andalusa molt  cruixentets; el seu arrebossat era fi, de manera que podies notar perfectament el gustet del calamar. Volia fer aquesta puntualització, ja que qui no ha menjat “calamars a la romana” que sembla que només tinguin arrebossat.

Vam seguir amb dos primers. Jo vaig optar per un carpaccio de bou molt ben condimentat. La meva parella es va prendre els “Ous fregits Trapio”, un ous trencats fets amb patates palla i gambes: molt bons i originals.

Abans dels postres encara ens vam prendre dos segons. Un filet de bou, molt, molt, molt tendre i un salmó amb tempura d’algues i soja. També en vam quedar molt contents.

Estareu tots pensant… segur que no van demanar postres. Doncs, sí. Per acompanyar als cafès ens vam demanar un tall d’uns pastissos boníssim i flonjos. Per acabar ens vam prendre una copeta 😉

Vam marxar del restaurant després d’haver passat un bon nit en parella i havent gaudit del menjar i l’ambient que ens oferien.

És més car que els restaurants que us he presentat fins ara. Menjant de la carta pot sortir a un 50€/pers., però cal tenir en compte que també tenen uns menús pica-pica per la nit –que pintaven molt bé- i surten per 35,7€.

Us animo a que busqueu el vostre moments per anar a visitar-los. Podeu reservar a través de la seva web, pel telèfon 93 211 58 17. La seva direcció és c/ Esperança, 25, 08017 Barcelona.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.