Inicio > Restaurant > Avui tinc un desig…

Avui tinc un desig…

L’altre dia pensava en un lloc on vull tornar: La Fàbrica Moritz. En tinc molt bon record, però ja fa més d’un any que hi vam anar.

Recordaré sempre aquell entrepà de peus de porc…que melosos estaven!! Crec que de tant en tant hi somio. Vam dinar molt bé acompanyant-ho tot amb dos Moritz ben fresquetes i unes braves de bona qualitat. El record del local és genial: l’ambient que s’hi respira, la decoració, el tracte dels cambrers,…

Hem intentat tornar-hi vàries vagades per sopar, però sempre, sempre, sempre hem trobat ple… només hi vam aconseguir tornar un dia per esmorzar; vam prendre el típic cafè amb llet i croissant, prou bons.

Ara per ara només em queda mirar-me la seva carta i seguir somiant amb el seu Pincantó a la Mortiz,… les seves braves… la seva bomba… o qualsevol dels seus plats, tenen tots tan bona pinta!!! Tot i això, no sembla que hi hagi gaire per escollir, el que a vegades pot ser un problema.

Tot i que venen unes setmanetes dures m’he proposat que quan passin hi faré cap per poder explicar-vos la meva experiència actualitzada. Vaig a seguir somiant.

Ens veiem el dimecres, tocant de peus a terra!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(2) Comentarios

 1. Paula G.

  Però si tenen més de 300 plats a la carta! Com que no hi ha on escollir?

  1. menjatbarcelona

   Aux! Ja hem trobat el nostre error. No vam descarregar el pdf, ja que vam pensar que contenia el mateix que hi havia just a sota.
   Realment ens va estranyar. Gràcies per l’avís.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.