Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Peggy Sue

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Peggy Sue

Vam quedar amb uns amics de Tarragona davant del Clínic i vam decidir anar caminant fins el Peggy Sue. No sé si a vosaltres us ha passat mai, però sempre que ve algú de fora Barcelona i el fas caminar poc més de 15 minuts es queixa: “Quan els de Barcelona dieu que algo està a prop, ens feu caminar més de mitja hora” (aquesta frase va dedicada a tota la família i amics de Tarragona; tots ho heu dit alguna vegada…!!!).

Després de les queixes dels nostres acompanyants -ganduls!-, vam entrar al Peggy Sue, una hamburgueseria ambientada típica americana dels anys 50. El que més ens va cridar l’atenció va ser la seva decoració: sembla que en qualsevol moment hagin d’entrar  per la porta Danny Zuko i Sandy. A més a més, vam passar gran part de l’estona escollint la música que volíem escoltar –dels anys 50- des de la mateixa taula, on teníem una mena de Jukebox (cada taula en té una).

El menjar estava prou bo: tenen diferents tipus d’hamburgueses i un pot escollir com acompanyar-la. De postres ens vam demanar els típics batuts ben grossos, ben americans, uns de maduixa i altres de xocolata; estava taaaaant plena que no vaig poder acabar-me el meu. A més a més, pels fans de CocaCola, trobareu varietats molt americanes: CocaCola Cherry i CocaCola Vainilla.

Fins aquí el local pinta prou bé. Tot i això, a nosaltres ens va semblar un pel car tenint en compte la relació qualitat-preu. Amb postres i begudes no baixarà dels 15€.

Us animem a que si us agraden els locals ambientats o sou fans de Grease hi feu una visita. Sinó, podeu trobar llocs pel mateix preu i amb millor qualitat.

BON PROFIIIIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.