Inicio > Restaurant > Toyo, un nou descobriment

Toyo, un nou descobriment

Vam decidir que era un bon moment per desconnectar d’aquesta setmana i anar-nos-en a sopar fora. L’escollit va ser el Toyo, un japonès amb cinta giratòria al mig. Ens havien recomanat el restaurant el dia abans per Twitter i parlant-ne durant el dia ens van animar a anar-ho.

Vam arribar que eren les 10 passades i es veia tot bastant ple, només quedaven dos llocs al voltant de la cinta, de caps de taula. Des d’allí semblava que tinguéssim el poder, que controléssim tot el que es posava a la cinta i vam decidir atacar. Tal com ho explico sembla que vam estar assaltant la taula. No és ben bé així, encara som mig personetes.

Per una banda, el sushi, el sashimi, els makis, els futomakis, els uramakis, i tota la resta d’acabats amb makis, estaven molt bons: es nota el peix molt fresc, molt gustós i, a més a més, el preparaven allí mateix. Les combinacions fetes amb mango, alvocat i kiwi eren molt fresques i originals, diferents al que et pots trobar a restaurants similars. Tot i això, vam trobar poca varietat de peixos, bàsicament només salmó i algo de tonyina; però aquest fet va quedar a un segon pla, ja que les combinacions amb les fruites eren moltes i acertades.

Per altre banda, les empanades, els rollets de primavera, els llagostins arrebossats i el tempura estaven també molt ben fets i tot i no ser els meus plats orientals predilectes (ho són tots els de les fotos de dalt) vaig quedar molt contenta. No obstant, els arrossos, fideus tot i estar bons vam trobar que fluixejaven una miqueta, els hi faltava gust.

La relació qualitat-preu és prou bona. Si hi aneu a dinar us costarà 10€ i si hi aneu a sopar 15€; aquests preus no inclouen ni la beguda, ni els postres, ni els cafès. Si ho compares amb restaurants similars són preus molt bons.

L’ambient era bo, però al ser el local bastant estret ressonava una mica. Tot i això, hi vam estar molt a gust i el tracte dels cambrers va ser excel·lent… quina gent més maca!!!

Vaig acabant per avui, que m’espera per sopar la pizza de la meva sogra… us en penjaré una fotografia al meu Instagram (menjatbarcelona).

Com a punt i final dir-vos que el trobareu al carrer torrent 10, Barcelona, al vell mig del barri de Gràcia. A més a més, us deixo una advertència: possiblement haureu d’esperar un miqueta (no admeten reserves), però tranquils: val la pena. Assegurem que tornarem a visitar el Toyo !

Espero que passeu un bon Carnaval,

BON PROFIT!!!!

També et pot interessar...

(2) Comentarios

  1. Kibuka, cuina japonesa occidentialitzada | Menja't Barcelona

    […] i postres. Evidentment és més car que altres restaurants japonesos que hem parlat al blog, com el Toyo o el Yoshino, els quals són de carta lliure. No obstant, trobem la relació qualitat-preu molt […]

  2. Chiku Yo Tei, tornem a un japonès | Menja't Barcelona

    […] va ser el Yoshino i va ocupar la primera posició durant molt de temps; després van arribar el Toyo i el Rikki Rikki, i van fer que ens comencéssim a plantejar com estaria el pòdium. Seguirem amb el […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.