Inicio > Restaurant > Però… això no era pub?

Però… això no era pub?

 

Avui us parlaré d’un lloc que per mi sempre havia sigut únicament un bar de “xupitos” ple de guiris.

Sortíem de rus que eren pràcticament de les 10 de la nit, i l’últim que ens venia de gust era anar a casa a cuinar, però al ser final de mes el pressupost no donava per sopar fora, així que ja estàvem resignats. Caminant afamats, fent el mateix recorregut de sempre vam veure un cartell que posava “Totes les tapes a 1€ abans de les 22.00”; una mirada i cap a dins.

Un cop estàvem dins vam donar-nos compte que allò ens era conegut. Estàvem al Gato Negro de l’Espit Chupitos!

No ens esperàvem gran cosa, perquè per 1€ que t’has d’esperar… A més a més, dos quintos també sortien per 1€. Les nostres expectatives eren: tapes petites i cutres. La veritat, petites no eren, podríem considerar-les mitja ració de molts restaurants. No eren les millors tapes del món, ni molt menys de disseny, però estaven prou bones; són tapes senzilles, de bar.

El que menys m’agrada del lloc, si parlem de menjar-hi, són els tamborets on t’has d’asseure. Ho sento, però a mi això no em va. També hi ha molt poca llum, però com que entres a un pub s’entén.

Vam sortir havent pagat 4,5€ per cap i ben rebotidets; d’aquella manera que dius… torno rodant a casa. Conclusió? Qualitat-preu bona. És una solució per aquells dies de mandra absoluta a l’hora de sopar.

Per anar acabant us vull fer un aclariment. Aquesta oferta és vàlida tots els dies sempre que ENTREU abans de les 22.00. Si un cop esteu dins passen de les 22.00 i voleu seguir demanant… en principi no us posaran cap inconvenient!

Finalment, volem demanar-vos disculpes per no publicar ahir, com tocava, però aquesta setmana s’han ajuntat vàries cosetes i no vam poder muntar. Recordeu que publiquem dilluns, dimecres i divendres (sí, demà nou post) ;P

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.