Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Foster’s Hollywood

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Foster’s Hollywood

Com cada dimecres, avui toca una recomanació exprés. En aquest cas parlarem del Foster’s Hollywood. Molts hi hem acabat amb l’objectiu de menjar ràpid abans o després del cine o d’una obra de teatre, però millorant la qualitat de qualsevol cadena de fast food.

 

Què hi podem menjar?

Bàsicament ofereixen el típic menjar ràpid però amb més qualitat. Podreu menjar-hi des de plats americans (hamburgueses, fregits,…) fins a plats típics mexicans, com fajitas o tacos.

L’últim cop que hi vam ser, aquest cap de setmana, vam optar per començar amb uns Nachos San Fracisco i uns Fingers de formatge «Gran Central» (fets amb formatge gouda). Els nachos no ens falten mai, ja que els hi queden realment bons. Els fingers estaven prou bé, tot i que el formatge no tenia molt de gust, la combinació amb la salsa de gerds era curiosa.

Vam seguir amb dos hamburgueses: la tradicional Cheese Burger  i la Chilli Burguer, diferent i picant.

Arribats aquest punt i tenint en compte la mida dels plats no vam poder prendre res de postra, així que vam agafar les nostres coses i vam anar cap a caseta a descansar després d’un cap de setmana intens.

Com són l’ambient i el servei?

El servei acostuma a ser eficient i ràpid, a vegades massa ràpid (no t’has acabat els entrants i ja t’estan portant els segons).

L’ambient que t’hi pots trobar és animat. Gent amb nens petits i joves aprofitant per fer-se uns bons atracons. No és un lloc per anar de sopar romanticón o a buscar experiències gourmet; és un lloc de menjar ràpid mínimament arreglat.

I el preu?

A nosaltres ens va sortir per 15€ per persona perquè portàvem un 2×1 (cheque glotón): havíem de consumir (obligatòriament) un entrant o postre, un principal i una beguda i te’n regalaven un d’igual o diferent.

És habitual que tinguin ofertes, així que abans d’anar-hi entreu a la seva web i mireu quina us convé més. No recomanem anar-hi sense una oferta, ja que tot i que la qualitat és passable crec que els preus són un pèl alts.

On està?

Podríem dir que estar a tot arreu. És una cadena i tenen molts restaurants a Barcelona, podeu consultar el que us queda millor aquí.

 

Avui ho deixem aquí, però no voldríem acabar sense agrair-vos a tots aquells que heu fet que en poc més d’un mes haguem superat les 1.000 visites del blog. Per nosaltres aquest és un petit projecte que he agafat amb ganes i amb el que esperem seguir molt de temps compartint les nostres opinions, però no ens imaginàvem tenir aquesta bona resposta amb tant poc temps. Avui, per primera vegada en tota la vida del blog, canviarem la manera de despedir-nos:

GRÀCIES A TOTS!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *