Inicio > Restaurant > Aprofitant que encara fa fresqueta….

Aprofitant que encara fa fresqueta….

Tan divendres com dissabte acostuma a venir de gust sortir a sopar fora. Com que durant els cap de setmana nosaltres som transeünts i estem mig a Barcelona mig a Tarragona, aprofitem per sortir fora els dijous.

Ahir vam acabar el dia amb un «antojo». És un tipus de menjar que a nosaltres sempre ens ve de gust quan fa fresqueta, així que abans que acabi d’arribar el bon temps vam decidir anar a fer una Founde.

Algun cop n’hem fet alguna a casa, tant de formatge com de xocolata, però només per la mandra que fa netejar-ho tot val la pena sortir a fora. Ah! I val a dir que ens quedem boníssimes! Res de comprar preparats, anem nosaltres a buscar els formatges que ens interessen ;P

El nostre principal dilema va ser si anàvem a lo segur o ens arriscàvem a conèixer Cheese’s Art, que realment ens va quedava bastant més a prop. La curiositat i la mandra van fer que acabéssim en aquest local tant acollidor al número  13 d’Enric Granados.

Vam agafar lloc dintre, i vam tenir la sorpresa de trobar-nos que feien música en directe! Què bé tocaven! Quadrava molt bé amb l’ambientació del local i la seva atmosfera: llum baixa, taules àmplies, oloreta de formatge només entrar i unes obres d’art un pèl peculiars…

Per anar fent boca, vam decidir començar amb un petit entrant: un carpaccio de salmó amb fruits secs, parmesà, ruca i una vinagreta. El gust del salmó era suau i delicat i combinava molt bé amb el parmesà, que no era excessivament fort, i amb els fruits secs; de ruca… un pèl massa, ja que es menjava tot el gust del salmó.

Després vam atacar a la nostra raó de ser en aquell moment (que exagerada sóc). Vam demanar una Foude Pagesa. És la típica founde suïssa (es composa per Emmental Suís, Gruyère, Appenzell i vi blanc sec) servida dintre d’un pa gallec, però això no és tot. Un cop ja no podíem sucar-hi més pa torrat se’l van emportar, el van trocejar i ens el van tornar amb trocets de pernil ibèric. Amb les fotografies ho veureu més clar.

La combinació de formatge era bona i potent. Amb potent vull dir que els formatges estaven ben escollits, ja que a vegades et trobes amb foundes on sembla que només hi posin formatge emmetal. A més a més, el pernil era prou bo.

Tot això ho vam acompanyar amb el vi blanc de la casa un Nuviana. Per nosaltres un vi blanc massa sec si tenim en compte que la founde ja en portava.

Ens vam veure amb forces de compartir un postra tot i el munt que havíem menjat. Vam demanar un Grumble de fruites del bosc amb gelat de gerds. El gust era intens i bo.

Vam decidir reservar a través de BCNRestaurantes, ja que així aconseguíem un 25% de descompte. Tenint en compte que vam prendre vi, postres i cafès (a part de tot el menjar) ens va sortir per 25€ per cap. És un preu prou raonable tenint en compte l’ambient, i la qualitat de la founde.

El servei va ser atent i amable, tot i que en algun moment un pèl despitat (però res destacable).

Esperem tornar-hi d’aquí poc i parlar-vos de les seves torrades i hamburgueses, ja que en vam veure passar unes quantes i tenien molt boooona pinta.

Esperem que passeu un bon cap de setmana,

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. La Carrassa | Menja't Barcelona

    […] correcte si afegim al preu el tracte, els detalls i la peculiaritat del local; tot i això, hi ha locals on per menys diners tens una qualitat […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *