Inicio > Restaurant > Com afrontar un matí improductiu

Com afrontar un matí improductiu

Boooona tarda!!!

Aquest matí m’he aixecat abans que sonés el despertador. No tenia son, però tenia al cap tot un munt de coses a fer i no sabia per on començar. Cap tenia una pressa especial, ni havia de ser feta abans que d’altres. Quan portava mitja hora davant del ordinador, havent revisat el correu i les xarxes socials, he vist que no anava per bon camí. Estava arribant a un punt d’improductivitat important.

Abans de bloquejar-me i acabar perdent el matí, he decidit sortir a airejar-me i prendre un cafè en un bar ben mono. M’he posat a la pàgina web de Time Out Barcelona i he investigat. Llavors, he agafat la meva llibreta i un bolígraf i cap al bar. A vegades canviar d’aires va bé.

La meva elecció havia sigut el Tonka bar, es veia mono i em quedava relativament a prop. La meva sorpresa ha sigut trobar-me’l tancat quan hi he passat (devien ser les 10.30). En aquell moment penses, i ara què?

Doncs vist que no em quedava gaire lluny he decidit anar al Blat Villaroel, una cafeteria davant de la qual hi havia viscut fa tres anyets. Passar passejant per davant del Mercat de Sant Antoni i per tots aquells carrers m’ha portat bons records; només farà tres anys, però com han canviat les botigues i locals de per allí!!!

Hi he entrat i m’he demanat un tallat amb un muffin de Capuccino. El tallat normal. El muffin estava molt flonjo, tenia trocets de xocolata per dintre i per dalt una cobertura de “capuccino”; tot i que estava boníssim, no li he trobat el gust de “capuccino”, no hi havia gust de cafè i la cobertura era més aviat nata. Però repeteixo, boníssim.

Recordava més varietat tant de pastes com d’entrepans, però que hi farem. A més a més, vull destacar que tenen una gran varietat de xocolates i que destaquen pels seus tes, dels qual en tenen una bona varietat (no us puc dir que em semblen, ja que a mi no em van gaire…).

L’ambient és tranquil i agradable, amb la llum un pel tènue i la música baixeta, perquè s’escolti però no molesti.

La conclusió és que tot i que he “perdut” una hora entre anar al lloc i organitzar-me el matí allí, he acabat fent toooootes les coses que tenia planejades; l’última, publicar aquest post. Per tant, si mai veieu que aneu camí de la improductivitat busqueu un raconet diferent on airejar-vos i seguir treballant. Us deixo dos llocs més aquí i aquí que us poden servir.

 

BON PROFIT!!!

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.