Inicio > Restaurant > Avui toca un mexicà

Avui toca un mexicà

Hola a tooots!!

Ha sigut una setmana apretada i de canvis. Aquest dimecres vaig començar a treballar a una nova empresa, nous companys, nous horaris, noves responsabilitats i… sobretot moltes ganes de fer-ho bé! Tot i això, també hem tingut alguna estona desagradable… el nostre Brownie està malaltó de la panxa… RECUPERAT AVIAT PETIT!

Vam deixar el Brownie en les bones mans del nostre company de pis i vam decidir anar a menjar alguna coseta fora, calia celebrar la meva nova feina. Tot i això, els canvis van fer que fins ahir al mig dia no sabéssim on aniríem; després de parlar-ho molta estona vam decidir que tocaria menjar mexicà: ens n’anàvem al Mexcla!

Tots hem acabat menjant en un restaurant de menjar ràpid on fan algun taco i nachos i et serveixen un guacamole fet de fa estona. Volíem alguna coseta més elaborada i, per això, vam acabar en aquest restaurant situat al barri de Gràcia, que ofereix cuina mexicana amb un toc de cuina mediterrània.

Havíem reservat a les 10 i més o menys puntuals (passejar per Gràcia…sempre fa gràcia, jejeje, i ens vam entretenir un pèl massa) hi vam arribar amb bastanta gana. Per començar vam demanar 2 entrants: ceviche de bacallà amb meló i menta i quesadillas de xoriço amb formatge i de flor de carabassa. El ceviche era més fortet que el que fem a casa, però la combinació amb el meló era molt bona i fresqueta. Les quesadillas… de les millors que he provat, sobretot les de xoriço!!!

De segon vam demanar tacos de carn rostida i guacamole i fajitas de vedella amb formatge. Com que som un pel desastrosos muntant tant els uns com el altres (ho veureu a les fotos), vam témer per la nostra roba en nombroses ocasions; tot i així, en va sortir sana i salva. La carn rostida dels tacos estava boníssima i el guacamole es notava que estava acabat de fer. La carn i les verdures de les fajitas també estaven molt ben cuinades, però el millor eren les dos salses picants que l’acompanyaven; ens les van portar a part, per si de cas no ens agradava el picant.

Estàvem bastant plens però a la carta de postres havíem vist un pastís de quatre xocolates i, amb lo que ens agrada, no vam poder evitar demanar-ne una per compartir. Estava super flonja i el gust era excel·lent, però no vaig saber trobar els quatre xocolates. No sé si és molt típic mexicà però ens va ser igual, estava boníssima.

Si contem els cafès i les canyes, el sopar ens va costar uns 17€ per cap, així que en vam sortir ben contents. La relació qualitat-preu la considerem molt bona, ja que la qualitat dels productes utilitzats era alta. Parlant de preus, comentar-vos que aquesta vegada també vam utilitzar un descompte, aquest cop ofert a través de El Tenedor.

Els servei vam ser molt atent i amable, fent-nos bones recomanacions en tot moment. El local era molt acollidor i mono amb cadires especials i màscares a la paret.

No volem acabar sense comentar-vos el còctels que vam veure que preparaven, tenien molt bona pinta. Ahir no en vam prendre, però realment ens en vam quedar amb les ganes.

La conclusió és que si mai us ve de gust provar menjar mexicà amb un toc mediterrani, us assegurem que aquesta és una bona opció. En vam sortir ben contents i esperem tornar-hi aviat amb amics i prendre’ns algun dels seus còctels.

Vaig acabant, que crec que avui la meva sogra em desvetllarà el secret de les seves pizzes i us podré explicar com fer-les 🙂

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.