Inicio > Restaurant > Un oasi al mig de Barcelona

Un oasi al mig de Barcelona

Bona nit!!

Avui m’agradaria parlar-vos d’un racó de Barcelona que vaig conèixer fa poc més d’un parell de mesos. La meva parella va pensar que estaria bé portar-me un dissabte al matí a un lloc de Barcelona que jo no coneixia. Jo creia conèixer tota la ciutat i tots els seus llocs importants, però a mida que li anava fent propostes ell em donava un no per resposta; va arribar un punt que semblava que estigués donant tombs per dintre de Google Maps sense parar.

Vam agafar la línia verda del metro fins a Montbau i vam caminar fins que vam arribar al que per mi és un petit oasis al mig de la gran cuitat: els Jardins Laberint d’Horta.

Són uns jardins històrics del districte Horta-Guinardó de Barcelona i els més antics que es conserven a la ciutat. Ubicat a l’antiga finca de la família Desvalls, a la vora de la serra de Collserola, el parc inclou un jardí neoclàssic del segle XVIII i un jardí romàntic del segle XIX.

Vam passar més de dos hores donant tombs per dintre dels jardins. Va ser com si es parés el temps i vam començar ara per aquí, ara per allà, ara provem d’arribar allí… Fins que vam trobar el laberint, que surt a la pel·lícula el Perfum; vam provar d’arribar al centre i ho vam aconseguir ràpid, però sortir… ja va ser una altre cosa. Una mica més i hem de fer senyals de fum perquè ens rescatin.

Al final, vam aconseguir sortir-ne i vam decidir marxar per por a no perdre’ns de nou. Vam agafar el metro i amb la mandra que ens feia cuinar vam acabar dinant al Rey del Bocata.

Si mai voleu donar un tomb en un lloc amb encant, enmig de la ciutat de Barcelona i poc poblat  de turistes, visiteu aquests jardins. Són perfectes per fer una bona passejada al voltant de les seves més de 9 hectàrees. El preu de l’entrada no el recordem exactament, però estava al voltant dels 2-3€.

Vaig acabant que avui és molt, molt i molt tard, i demà treballem.

BONA NIT A TOTS!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *