Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Soda Bus Retro Bar

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Soda Bus Retro Bar

Bona niiit!

En principi ens vam quedar sense el post planejat per aquest divendres, ja que vam haver de suspendre una sortida que teníem planejada. Tot i això, a últim moment vam organitzar un sopar amb uns amics a casa i després vam decidir anar a prendre alguna cosa.

Per casualitat ens vam topar amb el Soda Bar, un bar que ens va agradar molt, sobretot pel seu ambient, i que hem volgut compartir amb voslatres. N’havíem sentit a parlar i algun cop hi havíem passat pel davant, però mai hi havíem entrat. Com que semblava que el lloc pintava bé vam decidir provar.

Ens va fer molta gràcia la decoració que tenien i el cuidat que estava tot l’interiorisme. Just entrar et trobes que a la dreta hi ha la barra, però no és una barra normal, és un bus vermell, londinenc. A l’esquerra hi queden unes quantes taules, però vam decidir seguir passadís avall a veure que ens trobàvem. Vam acabar assentant-nos en una petita saleta, íntima, que hi havia al final; estàvem dintre d’una roulotte vermella i blanca.

Tota la decoració del bar ens transporta als anys 50, amb televisors i objectes típics d’aquella època. És veu molt cuidada i queda realment molt cuca.

Vam escoltar tots els hits dels anys 50, 60, 70 i 80. Tenen una música molt ben escollida i a un volum correcte, ja que crea ambient però pots parlar tranquil·lament amb tot la taula, no només amb el que tens al costat.

Podem dir que l’ambient és per gent jove, però tampoc per crios. És un lloc tranquil i íntim on prendre’s una copeta i disfrutar una estoneta de la bona companyia.

El servei va ser correcte, interessant-se en tot moment per nosaltres, però sense fer-se pesats.

Acabaré explicant-vos el que ens vam demanar. Tot i ser quatre, només ens vam demanar 3 copes: una Mora Lisa (whisky amb mores), un Super Melón i un Banana Split. Els còctels estaven prou bé, tenien una bona presentació i el seu preu era de 8€. Ah! I després ens van regalar uns “xupitos” de Sex On The Beach, que la veritat sigui dita, era suc.

Si us ha convençut el local i el trobeu tant cuco com nosaltres el trobareu al Carrer Aribau 125, cantonada amb Rosselló.

 

Bé, vaig acabant el post que ja estem a Tarragona i avui ens conviden a sopar a un dels locals de moda d’aquesta ciutat. Us deixo amb l’intriga de quin lloc és, dilluns us el presentarem, i marxo pitant que fem tard!

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.