Inicio > Restaurant > Sirco Airlines, Tarragona

Sirco Airlines, Tarragona

AQUEST RESTAURANT HA TANCAT LES SEVES PORTES A TARRAGONA

Bona nit a tothom!

Avui us parlaré d’un restaurant de Tarragona. Vam arribar a Tarragona ben cansadets de tota uns setmana de feina però… teníem pendent un sopar en un dels restaurants més de moda de la ciutat: el Sirco Airlines.

Fa dos anys havíem estat la Sirco, un restaurants de cuina creativa on et feien un menú degustació a mida, el tracte era perfecte i l’ambient pràcticament immillorable; això si, era un restaurant al que no pots anar cada setmana. Com que n’havíem quedat tant contents, teníem moltes ganes de provar el nou restaurant, apte per totes les butxaques.

Vam arribar tota la família al restaurant del Carrer Major 4, havent reservat  abans –sinó casi impossible trobar lloc-. Ens van posar als 6 en una taula a la vora del balconet i vam decidir començar amb unes cerveses mentres decidíem que menjàvem. Aquí van començar els nostres problemes amb la beguda (dit així… sembla una altre cosa jejej); m’explico, la cambrera encarregada de la beguda va resultar ser un desastre: volia que en unes copes de vi ens beguéssim la cervesa i les cocacoles – tenint el restaurant gots per aquestes begudes-, ens va col·locar copes de vi de diferents mides i més endavant es va oblidar de portar-nos la segona ampolla de vi. Una mica desastre…  Aquest va ser l’únic punt negatiu, el menjar i la resta de persones del servei van ser excel·lents.

Sirco Airliness presenta una carta que recorda a diferents llocs del món, de manera que hi poguem fer la volta amb el nostre paladà. Vam demanar vàries cosetes per picar i començar així el nostre viatge.

Vam començar amb el Ceviche Origen i Tradició, fet amb navalles i escopinyes i amb un toc exòtic. Vam continuar amb el sushi de salmó salvatge i els makis de tonyina amb mango, que estaven realment espectaculars i es notava que era totalment fresc. Els següents plats van ser una pizza de 6 formatges, amb una massa super fineta i amb formatges de qualitat, i els llagostins amb cacauet i mel, també totalment recomanables gràcies al toquet dolç de la mel. Vam acabar amb un plat que no teníem planejat però sort que el vam demanar: el corder fet al forn durant 30 hores a un màxim a 60º; no us podeu imaginar lo tendre i melós que estava… se’m fa la boca aigua només de pensar-hi!

No tenen carta de postres i ens vam deixar endur per les recomanacions del cambrer: pizzes dolces. Una va ser de platan amb gelats de xocolata i coco i l’altre de fruites del bosc amb gelat de coco. Aneu-hi i proveu-les, són genials. 

Vam beure un vi negre, Altaroses, D.O. Montsant, de gust no excessivament dur, però intens.

El servei va ser molt correcte, si traiem el petit incident, creiem que per falta de pràctica, amb l’encarregada de les begudes. El cap de sala va ser molt amable, recomanant com combinar les tapes que havíem demanat i suggerint-ne algunes. El cambrer que ens servia el plats molt amable, eficient i sense molestar.

El preu ens va sorprendre, 23€/persona. I vam menjar postres, cafès, i vi. A més a més, cal tenir en compte que el corder era un plat bastant car (però com hem dit valia molt la pena).

Vull acabar dient que em va encantar la proposta de carta i la seva execució. Segur que hi tornaré, perquè em va encantar el menjar i, sabent qui gestiona el restaurant, podria posar la mà al foc amb que el servei o agafarà l’experiència necessària o canviarà.

Feia tant que no ens reuníem tots i estàvem tant contents i animats que vam decidir anar-nos-en a fer unes copes al Totem de Mar. Còctels bons però música excessivament alta.

Vaig a seguir preparant-vos entrades del blog, i a descansar una miqueta la meva esquena, masses hores d’oficina no són bones.

Espero que hagueu un cap de setmana genial i que algú hagi provat de fer el tàrtar de tonyina que us recomanàvem el dimecres.

BON PROFIIIIT!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.