Inicio > Restaurant > LaBarra, Barcelona

LaBarra, Barcelona

Bona nit!

El diumenge per la nit tenim una idea ben clara: no cuinem. Com que el passat diumenge no vam aconseguir racanejar cap tupper de les mames van decidir que era una bona idea anar de tapes. Bé, la veritat era que pensàvem en anar de tapes vinguessin o no els tuppers.

El lloc escollit va ser LaBarra, un bar de tapes i pintxos situat al Carrer Compte d’Urgell amb París. Ens n’havien parlat molt bé i teníem moltes ganes de provar.

L’espai ens va agradar molt: tot molt ampli, taules bastant separades les unes de les altres i ben espaioses, llum tènue i una decoració molt ben trobada.

A més a més, el servei va ser molt amable, ràpid i atent, excepte al final que en arribar un grup més gran ens vam sentir un pèl desatesos; però no va tindre importància, només necessitàvem el compte.

Ens vam posar a mirar la carta, i vam acabar decidint fer només tapes i deixar els pintxos per un altre dia. Vam provar les Patates Braves a la Nostra, un Amb Dos Ous i…Tòfona, l’Esqueixada de Bacallà i el Tàrtar de Salmó amb Mango, i per acompanyar pa amb tomàquet. Les patates i els ous estrellats estaven espectaculars; les patates eren  bastant picants però…per alguna cosa eren braves!!! L’esqueixada de bacallà estava prou bé i el tàrtar de salmó… no ens va convèncer, tenia un gust estrany.

Vam quedar molt plens, i tot que la taula de formatges pintava molt bé vam passar directament als cafès. Nosaltres érem dos i vam demanar 4 tapes; potser hagués estat bé demanar-ne només tres perquè les racions són bastant generoses. Ens va sortir per 25€/persona, una relació qualitat-preu acceptable.

Val a dir, que ens vam quedar amb ganes de provar els pintxos, tenien un pinta GENIAL! Tornarem! També us recomanem que hi feu una visita i a veure que us sembla a vosaltres!

Aniré acabant aquesta entrada, però avui és un dia especial Per la meva sogra (la de les pizzes), així que no vull acabar sense dir-li MOLTES FELICITAAAAAATS!!!! I com que demà el meu sogre també fa anys… MOLTES FELICITAAAAAATS!!! Des d’aquí dir-vos que espero que us agradin totes les sorpreses que us hem preparat, una abraçada enorme al dos 😀

Després del moment familiar/sentimental toca acabar el post, que aquesta nit serà… especial (ara per ara no puc dir més).

 

BON PROFIT A TOTS!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. El Filete Ruso, per fi! | Menja't Barcelona

    […] ← […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *