Inicio > Restaurant > Tarragona Wine Restaurant al Degvsta

Tarragona Wine Restaurant al Degvsta

No podia acabar-se el Tarragona Wine Restaurant sense que des de Barcelona en féssim una visita. A més, teníem un aniversari per celebrar 🙂

Tarragona Wine Restaurant proposava un excepcional viatge de sensacions, sabors i textures de la mà de 13 vins i caves, excel·lents, procedents de les DO’s presents a les Comarques de Tarragona. Cada un dels 21 restaurants participants van preparar els seus propis menús, pensat per maridar amb el bo i millor de les D.O. Cava, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta. És a dir, eren els menús els que maridaven amb vins, no al revés com acostumem a fer.

Dels 21 restaurants vam escollir el Degvsta, una aposta segura d’èxit tant pel menjar, l’ambient i el servei. Hi hem anat moltes vegades i sempre en sortim més que contents.

Mentre esperàvem ens van portar xips de plàtan, boníssimes! I mira que és senzill… Veureu que en general tots els seus plats tenen una presentació molt cuidada, entren rápidament per la vista i quan comences a menjar… no decepcionen!

Vam provar dos dels primers: la pasta amb salsa de foie i Porto i la patata emmascarada amb crema d’ibèric. La pasta, que sembla un plat tan senzill estava espectacular; tots els ingredients lligaven molt bé. Les patates amb la baldana de Tortosa eren impressionants, que bé combinava tot! En recordaven a les patates braves que ells mateixos fan, i que si mai hi aneu heu de provar.

Els segons els vam provar tots: la burguer de pollastre de corral i escalivada amb salsa barbacoa, la suprema de lluç amb sofregit de calamars a l’Yzaguirre i l’strudel d’ànec amb formatge de cabra, poma, ceba confitada i cafè de París. Agafessis el que agafessis encertaves, tots els plats estaven molt ben aconseguits.

Tot això ho vam acompanyar per el vi negre Iugiter, D.O. Priorat. Un vi suau, perfecte pel menú.

I vam arribar al postra, la meva part preferida de tots els dinars en restaurants. També vam provar les tres propostes: el cremós de mató, llima i maduixes; l’exòtic: escuma de coco, sorbet de mango, fruita de la passió i cruixent d’espècies; i el coc d’avellanes amb mascarpone, cafè i xocolata. Tres opcions ben diferents i cadascuna més espectacular que l’anterior.

El servei és molt atent, simpàtic i amb un tracte proper, sense ser gens pesats. Sempre que hi anem ens sentim com a casa!

L’ambient del local és molt bo, amb un bon espai entre taules, una música ambient molt ben escollida i una decoració sòbria però molt… mona. A la part de baix també tenen una sala perfecta per prendre una copa i ara que comença el bon temps… tenen una terrassa genial!

Tots els menús del Tarragona Restaurant Wine costaven 17€. No obstant, fora d’aquesta acció al migdia tenen un menú per uns 15€ i per la nit es pot sopar per 30-45€ per persona. La qualitat és sempre excel·lent, igual que la seva carta i selecció de vins; per tant, relació qualitat-preu immillorable.

Avui ja ens hem allargat prou, així que vaig acabant. Simplement, em queda reiterar-me recomanant-vos aquest restaurant tarragoní, segur que no us decepcionaran. Trobareu el Degvsta al Carrer Cavallers 6 de Tarragona, en ple Casc Antic Tarragoní.

Bona nit a tots i…

BON PROFIIIT!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. wenk

    Un lloc amb molta clase aquí a Tarragona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *