Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: DelaCrem

RECOMANACIÓ EXPRÉS: DelaCrem

Bona nit!!

Ahir vam provar el considerats millors gelats de Barcelona segons la revista Time Out Barcelona!

Arriba el dimecres i ben ràpid us farem una recomanació exprés! Avui toca parlar de la gelateria DelaCrem. Llegint un article de Time Out Barcelona vam veure que ens quedava molt a prop d’on estudiem rus; així que ahir vam decidir anar cap allí abans d’hora, prendre’ns el primer gelat de la temporada i, de pas, donar-nos una dolça alegria.

El Carrer Enric Granados m’agrada molt, ja que és un carrer semi-peatonal que té molt d’encant; a més, hi ha una concentració de locals molt cuidats, sempre trobes algun lloc on menjar a gust!

A DelaCrem podreu trobar gelats artesanals, naturals i aptes per celíacs. Nosaltres en vam demanar una terrina de coco i zabaionei una altra de xocolata negre i mango. Eren molt cremosos i els gustos excel·lents, el de mango semblava fruita fresca!, quina llàstima que de no poder-hi estar-hi més estona:(

No us donem enveja veient aquestes fotografies? ;P

A l’article de Time Out Barcelona també esmenten que hi fan un excel·lent cafè, que tenen una gran varietat de té i que la seva selecció de bakery és magnífica. Recomanant els gelats van encertar, així que anirem provant la resta!

No us entren ganes de visitar-los? Doncs els podreu trobar al Carrer d’Enric Granados 15 de Barcelona, a la cantonada amb Consell de Cent.

Ens veiem el divendres!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *