Inicio > Restaurant > Barcelona Beer Festival 2014

Barcelona Beer Festival 2014

Bona tarda!

Primer de tot perdó per no publicar ahir a la nit com tocava… però vam estar pel Barcelona Beer Festival i vam arribar tard a casa… ja no eren hores de publicar un post. Era millor fer-lo avui tranquil·lament. Vam tenir una  curta experiència durant el vespres d’ahir, provant molt bones cerveses artesanals de diferents procedències, totes molt especials. Ens vam quedar amb ganes de més!!!

Vam acompanyar les nostres cerveses amb tres tapes, per fer una miqueta de coixí, acontentar encara més el nostre estómac i no acabar…malament. Vam començar amb una tauleta de formatges potents però molt bons, de la mà de Asturias País de Quesos: Gamoneu d’Onao, el Viejo Mundo (amb sal d’oliva per sobre, excel·lent) i Granja Cantagrullas. Vam seguir amb unes croquetes de Nova Gamma, però estaven tan bones que no vam ser a temps de fer-los-hi una fotografia (ho sentim :$); n’hi havia de pernil ibèric, pollastres rostit amb ceba caramel·litzada i de bacallà amb alls tendres, les tres varietats molt, molt i molt bones (en especial la segona). Finalment, vam acabar amb un Mapu-Tofu (perdó si ho escric malament però,… el nom no era senzill) que presentava el Restaurant de Tapes Mosquito; també altament recomanable.

No som experts en el món de cervesa artesana, però mirarem de comentar de la millor manera possible les 5 cerveses que vam provar:

  • La nostra primera elecció va ser Letra A, una cervesa portuguesa de Letra Brewery de 4,6 graus. Era suau i amb un toc afruitat, de color clar però tèrbol i feta de malta de blat.
  • Un cop ens havíem pres la primera tapa, vam decidir anar per un parell de cerveses més fortetes. La primera va ser una italiana, Soul Stout de  Birra Olmo. Una cervesa negra de 5,8, sense ser exessivament forta però amb un gust intens i un toc… peculiar (ara mateix no trobem la paraula per descriure-ho).
  • Vam decidir seguir movent-nos per terres estrangeres i vam acabar a Holanda, amb una Brutus de Maximus Brouerij de 6%. El seu color i aroma dolç no avançaven que es tractés d’una cervesa potent i amb un regust amarg. Em va encantar.
  • Vam decidir anar tornant cap a casa i vam optar per una cervesa clara alicantina Large Larger – The Drunk Hop. Semblava una cervesa fluixeta, però no; tenia un fort gust de malta i regust molt especial, que em va deixar desconcertada.
  • Vam acabar amb una negra potent i catalana per acompanyar el Mapu-Tofu: As de Diamants, de As Cervesa Artesa fabricada a Montornès  del Valles. He de dir que, jo no sóc de cerveses negres, em va agradar bastant; tot i tenir el gust típic de les cerveses negres, és més suau i té un toc aromàtic molt ben trobat.

L’ambient gastronòmic i cerveser era espectacular i, si no fos perquè teníem ja altres compromisos avui hi haguéssim tornat; per cultivar la nostre panxeta cervesera. També eren divertits els moments en els que s’anunciaven els canvis de barril, tocant una campana.

Si encara no hi heu passat, hi sou a temps. Passareu una bona estona, en un bon ambient gastronòmic i degustareu segur molt bones cerveses!

I avui, per acabar de manera diferent, us deixo un vídeo amb les nostres imatges pel Barcelona Beer Festival.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=x9A1AZxoObY

Que vagi molt bé i…

BON PROFIT!!!!

 

 

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. HomoSibaris, hi tornem | Menja't Barcelona

    […] A HomoSibaris ja hi vam ser fa unes setmanetes fent un tast de Buxton Brewery, dintre del marc del Barcelona Beer Festival. A part d’estar-hi a gust, volíem tornar i provar una altre faceta, les tapes que […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *