Inicio > Restaurant > Tast Buxton Brewery a HomoSibaris

Tast Buxton Brewery a HomoSibaris

Bona tardaaa!

Després d’haver corregut la Cursa dels Bombers, vam creure convenient recuperar les forces –i també els quilos- perduts. A part de les cervesetes post-cursa, vam creure oportú rematar el dia amb un Tast de les cerveses Buxton Brewery a l’HomoSibaris. Potser que us en parlem breument abans d’explicar el tast que vam fer…

HomoSibaris és un projecte format per sis amics i amigues amb una afició en comú: la cultura gastronòmica. Al seu bar/botiga, situat a la Plaça Osca de Sants, podreu trobar una acurada selecció de cerveses artesanes, tapes i una àmplia selecció de formatges artesans. A més a més, també produeixen la seva pròpia cervesa!

Des del Regne Unit, Buxton Brewery fabriquen cerveses artesanes plenes de sabor i caràcter, sempre amb un toc propi.

Mentre ens esperàvem per començar ens van portar una cervesa eslovaca de cortesia; el nom? Massa complicat…

Tot seguit vam començar amb Denis –comercial de la companyia cervesera- explicant-nos una miqueta la seva història i el que ens anirien ensenyant. El Guillem d’HomoSibaris es va encarregar d’anar posant a cada cervesa un maridatge que hi quallés perfectament i en potenciés el seu gust. Vam provar les següents cerveses:

 • Primer, vam tenir l’honor de començar amb una cervesa encara sense nom; el grup que estàvem allí vam tenir el privilegi de ser els primers en tastar-la. Era una cervesa d’estiu, amb només 3,4% d’alcohol, afruitada però amb un punt àcid, feta pensant amb el Barcelona Beer Festival; perfecte per prendre-la ara que fa caloreta, molt refrescant. Amb aquesta primera, vam poder provar un formatge de llet crua de vaca.
 • La segona cervesa, Red Rashberry, enganyava quan entrava per la vista. De color molt fosc i espessa, semblava que hagués de ser bastant forta, però al provar-la… estava feta amb gerds i aquest toc dolç feia que entrés molt bé i la poguéssim considerar també una cervesa d’estiu. Vam ser uns privilegiats de nou, aquesta cervesa només espot beure en un pub que tenen a Buxton ;). La vam acompanyar amb Brisat, un formatge fet a la Seu d’Urgell amb vi de Costers del Segre, que porta una cobertura de raïm espremut.
 • La tercera cervesa que vam provar va ser Axe Edge, una IPA de 6,8% d’alcohol. Molt més espessa que les anteriors i amb un regust a cítrics que li donava un toc també molt fresc. La vam acompanyar amb un hummus amb orenga… quin gran encert! Sens dubte, la millor cervesa que vam provar i… el millor maridatge!
 • La quarta cervesa que vam provar era una negra, que combinava les característiques de dos negres que havien tingut anteriorment. La vam acompanyar amb un formatge molt fort al entrar, però que deixava un regustet molt bo i combinava perfectament amb el caràcter d’aquesta cervesa.
 • La cinquena, Wyoming Sheep Ranch, amb un 8.4% d’alcohol i sent bastant fosca (no negre) també ens va sorprendre; ens vam trobar amb una cervesa fresca, però amb uns toquets amargants. Acompanyada amb una patata amb un salsa brava…. 😛
 • Finalment, la sisena va ser Black Rocks, una negra total. Tot i ser bastant potent no tenia la amargor típica d’una cervesa negre; segurament aquest punt és el que va fer que per una estranya vegada a mi m’agradés una cervesa d’aquest tipus. I aquí HomoSibaris van tenir un altre gran encert… el dolç d’aquest pastís hi quedava genial.

La veritat és que no sabíem massa bé com aniria la cosa o que ens podríem trobar, i en vam sortir molt contents. L’ambient va ser excel·lent; un tast informal però on ens ho vam passar molt bé; i això que vam haver d’utilitzar el nostre anglès…jejejeje Felicitats a HomoSibaris i Buxton Brewery! Congrats! Ens passarem algun dia a fer unes tapetes ;P

 Us deixo amb unes quantes fotos que m’han facilitat des d’HomoSibaris, a veure si us agafa una miqueta d’enveja 😉

Per avui vaig acabant. Espero despertar les ganes d’anar a HomoSibaris a algú de vosaltres, ja sigui per fer-hi unes tapetes o alguna altre dels tast que organitzen.

Que vagi molt bé i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(3) Comentarios

 1. HomoSibaris, hi tornem | Menja't Barcelona

  […] sigui sols, amb família o amics. A HomoSibaris ja hi vam ser fa unes setmanetes fent un tast de Buxton Brewery, dintre del marc del Barcelona Beer Festival. A part d’estar-hi a gust, volíem tornar i provar […]

 2. Baco y Boca

  Ens ho vam perdre, amb les ganes que tenim de fer alguna cosa amb ells…però no hi ha manera!. A veure el proper

  1. menjatbarcelona

   Us recomanem que busqueu un dia per anar-hi!! L’ambient va ser molt bo, ens ho vam passar molt bé i… a més a més les cerveses i el maridatge eren genials 😀

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *