Inicio > Restaurant > König

König

Bon diaaa!

Tenia pendent explicar-vos el nostres pas per König, una hamburgueseria típica de Girona que fa poc va arribar a Barcelona, convertint-se en un punt de trobada per grups d’amics que volen menjar alguna coseta rapideta, que estigui bé de preu i que a més a més sigui bo.

Quan vam arribar i vam veure taaaanta gent ja pensàvem que no tindríem lloc, però vam decidir provar. Resulta que n’hi havia. Vam començar a caminar i baixar escales, passant pel costat d’un munt de taules ben plenes; la següent idea va ser “amb la gentada que hi ha, avui soparem a les tantes”.  Doncs au! Ens van fer quedar malament de nou: el servei va ser molt ràpid, eficient i atent.

Entre el xivarri d’una sala ben plena vam començar a mirar la carta. Vam agafar dos cosetes per picar: primer unes croquetes de vieria i unes altres de xipirons i unes patates braves (ja sabeu que no poden faltar mai…). Els dos tipus de croquetes… sorprenents. Molta gent parlar meravelles de les seves braves, és per això que esperàvem alguna cosa més d’elles; tot i això, molt bones 🙂

Després ens vam demanar dos hamburgueses, apuntaven alt i no ens van decepcionar. La primera portava formatge, alvocat i ceba caramel·litzada, una bona combinació. La segona portava ou, tomàquet confitat i ruca; la dolçor del tomàquet li donava un toc especial 🙂

No és que ens quedéssim amb gana… però teníem la gula bastant alta, així que vam decidir provar un parell dels seus postres. No vam comentar res entre nosaltres i… vam demanar dos postres amb xocolata. Primer, va ser el torn d’un coulant de xocolata… després va venir un pastís de xocolata… coneixeu ja la nostra devoció pel xocolata, no diré res més, us deixo amb les fotografies ;P

Després d’aquest festival us hem de dir que vam sortir molt contents, la relació qualitat preu va ser molt, molt i molt bona. Ja veieu tot el que vam menjar, ens va sortir per 14€ per cap.

Si us agraden les hamburgueses us recomanem que mireu la nostra entrada sobre a El Filete Ruso; en vam sortir enamorats (crec que com gran part de les persones que l’han trepitjat).

Bé, vaig acabant, que avui començo aquestes mini vacances i… ja tinc el matí ple!!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *