Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Yoshino per emportar

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Yoshino per emportar

Bona niiiit!

Ahir a la nit vaig viure un petit episodi d’estrès al donar-me compte que no tenia ben preparada una presentació pel dia següent… Com que no m’agrada quedar malament em vaig passar fins les tantes treballant. A més a més, estrès vol dir: no penso cuinar. Així que vaig decidir que aniríem a comprar Sushi per emportar al Yoshino, bé de fet hi va anar la meva parella… jo em vaig quedar pencant.

Al principi del blog ja us n’havia parlat, però comentava el «buffet lliure» que tenen: pots demanar tant com vulguis i t’entri a l’estómac i… t’ho porten a la taula; bona qualitat i servei per 14€.

Ahir vam agafar dos menús per emportar de 10€. Vam menjar uns fideus udon, gambes arrebossades, sashimi i makis variats, california rolls variats i, per acabar, tamago de salmó i alvocat. La qualitat del menjar és molt bona tenint en compte els preus que fan anar… Us deixo la imatge aquí sota…

No us fa enveja? També cal remarcar que les quantitats eren generoses… ens vam quedar ben fartets!!! L’únic punt negatiu que puc trobar-li a aquest japonès és la falta de varietat de sashimi… res més.

Però l’alegria va durar poc, als minuts d’acabar vaig posar-me a acabar la feina. Val a dir que tot ha anat prou bé, així que va valdre la pena l’esforç 🙂

 

Ens veiem demà (espero) amb més i millor.

 

BON PROFIIIT!!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *