Inicio > Restaurant > Colmado Barcelona, anem de platets?

Colmado Barcelona, anem de platets?

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

Bona niiit!!

Falten 5 minuts per les 11 ara que començo a escriure aquesta entrada… avui ha sigut un dia llarg, molta feina i molt d’estudi i… tantes coses pendents!

Per dilluns tenia pensat parlar-vos d’un bar de platets de Barcelona, on fa dos setmanes hi vam passar una bona estoneta: el Colmado. Últimament el tapeo i els platets estan de moda a Barcelona, i més si s’acompanya amb un bon vi o una cerveseta artesana. Nosaltres vam optar pel vi; ens en vam anar cap a Galícia escollint unes copetes de Leiras, un blanc D.O. Rias Baixas fet amb Albariño.

Ens va costar decidir-nos, però al final ho vam aconseguir! Vam començar amb les seves patates braves, molt especials perquè eren patates fetes al caliu!!! Ah! I la salsa boníssima. Només un petit inconvenient… treure-li la pell, tenint en compte que no teníem un platet individual.

Vam seguir amb una tableta de formatge manxec curat i un remenat de bolets. El formatge era de gust potent i combinava molt bé amb les nous que portava per sobre. El remenat em va recordar al conill que feia la meva àvia i on utilitzava uns bolets similars; guanyen punts per la nostàlgia, però estaven boníssims.

Vam acabar amb una xapata mallorquina, feta amb sobrassada i brie. La sobrassada era espectacular i el brie prou bo i gustós (no m’agrada aquells bries que semblen plàstic i careixen de gust…).

Tot i que estàvem prou plens, vam decidir provar els postres, casolans. Vam escollir un pastís de santiago i un mel i mató; quina mel més potent… :p

Amb el pastís de Santiago tenim una petita anècdota. A la carta posava explícitament que eren postres casolans, amb el que enteníem que els feien ells. Estàvem sentats al costat del magatzem, i al demanar-lo la camarera que ens atenia va sortir amb el pastís de santiago dintre d’un capsa d’on després en va tallar el troç que ens va servir… voleu dir que era casolà? Qui sap, però fos com fos estava molt i molt bo.

La qualitat del menjar va ser molt bona, res a objectar. El que no ens va agradar massa va ser el servei, ja que la noia que ens atenia va ser poc perspicaç i descuidada: tant la teníem a sobre clavant-nos la mirada mentre miràvem la carta (i això que li vam dir dos vegades que marxés!), com no hi havia manera de demanar-li la carta de postre o dos platets individuals. Un pel incòmodes… No obstant, ens van servir ràpid i amb una actitud agradable.

L’ambient de taberna que tenia el local acompanyava perfectament les tapes i platets. Ens vam prendre un bon soparet assentats en una taula que emulava una barrica.

L’últim que us comentaré és el preu, ja que vam menjat la mar de bé per tant sols 27€ entre els dos. Una meravella, molt recomanable. Si voleu provar, trobareu el Colmado al número 236 del Carrer Provença. Noslatres potser ens hi passem algun dia a fer alguna cata de vi que ens interessi, així coneixerem aquesta altre faceta!

Bé, vaig acabant aquesta entrada per anar-me’n ja a dormir, que demà m’hauré d’aixecar igualment a les 7.00 ben puntual.

Que vagi molt bé i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(2) Comentarios

  1. Gente Cosmo

    Mmmmm ñam, ñam que buena pinta y yo a dietas ohh nooo!!! grrrr. Besitos

    1. menjatbarcelona

      Siempre hay algún día para saltársela! ;p

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *