Inicio > Restaurant > Timesburg: grans hamburgueses

Timesburg: grans hamburgueses

Si alguna cosa caracteritza la gran majoria dels nostres diumenges a Barcelona és que fa mandra cuinar, però tenim ganes de menjar bé. Alguns aconseguim vèncer la mandra i cuinar alguna coseta la pis, d’altres simplement ens deixem endur pel que dicta el nostre paladar. El diumenge passat no va ser menys i vam decidir provar un hamburgueseria que teníem pendent: Timesburg.

Anar a una hamburgueseria on pots trobar-te amb hamburgueses potents i grans quantitats de patates quan tens molta gana, és perillós. Lo típic… la gran o la petita? La gran, la gran,… que tenim gana! I després et trobes tornant a peu cap a casa pràcticament rodolant… Ja veureu que més o menys vam seguir aquest esquema, tot i que per sort no estàvem gaire lluny del piset.

Timesburg es una nova manera de gaudir de les hamburgueses. A la seva carta es presenten diferents hamburgueses gourmet que cuiden cada petit detall, buscant l’equilibri en les seves composicions. A més a més, sempre podràs acabar adaptant-la al teu gust, escollint el tipus de pa que t’agradi i afegint els ingredients i extres que creguis que la poden fer teva.

Per acompanyar-ho tot vam decidir agafar unes patates fregides; més ben dit, mig kilo de patates fregides… Molt bones, com quan un les fa a casa 🙂 Ah! I un parell de Moritz.

Vam dubtar molt sobre quines hamburgueses agafar, pintaven totes tant bé! Al final vam decidir-nos per una Nòrdica i una Timesburg amb pa de llavors, quedant-nos amb ganes de provar la feta amb carn de Kobe (qui tingués un forat negre al estómac…).

El salmó, sigui fumat, a la planxa, al forn o cru ens encanta, així que agafa un nòrdica era pràcticament una victòria assegurada. Aquesta hamburguesa de 200gr. de carn 100% vedella, porta formatge, salmó i rúcula, i nosaltres vam decidir afegir-hi mozzarella. Excel·lent, i fora del que acostuma a ser una hamburguesa, ja que la combinació de carn i peix…és, a part de deliciosa, curiosa.

Timesburg

Mentre esperàvem que ens portessin les hamburgueses ja pensàvem… 2 hamburgueses de 200gr….és molt, més tota la resta… I quan va arribar la Timesburg vam haver de pensar com atacar aquell suculent menjar sense fer un desastre. Aquesta burguer porta 2 hamburgueses de 200gr, de carn 100% vedella, bacon, formatge manxec, ceba fresca, ceba caramel·litzada, cogombret, enciam francès i la maionesa Timesburg; us sembla suficient, no? Doncs nosaltres hi vam afegir formatge de cabra… que al Roger li agrada molt. Vam riure bastant, ja que realment va ser complicat menjar-la: casi no cabia a la boca i els ganivets de fusta que ens donaven…eren poc per tanta hamburguesa jejeje. Bé al final ens la vam acabar, i cal dir que va ser una hamburguesa de matrícula.

Timesburg

No tenen una àmplia varietat de postres, però nosaltres estàvem suficientment plens com per no necessitar-ho.

El restaurant en si té un «no sé què» especial, un ambient molt fresc que transmet bones vibracions. Està decorat amb plantes i mobiliari eco, que donen al local un toc singular. Té dos plantes i una terrasseta, on cada detall està perfectament cuidat! Us deixem amb un parell de fotografies agafades de la seva pàgina de Facebook, perquè us en feu una idea.

Tot ens va sortir per 15€/persona, un preu més que raonable si tenim en compte com cuiden els seus productes i tots els detalls del local. Així que a veure si us passeu algun dia pel Timesburg i proveu les seves grans hamburgueses; grans en qualitat i mida ;P

Fins aquí aquesta entrada, ens veiem demà amb el nostre dinar d’avui 😉

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(4) Comentarios

 1. Top 5 hamburgueses Barcelona | Menjat Barcelona

  […] Timesburg […]

 2. Les 5 millors hamburgueses de Barcelona | Menjat Barcelona

  […] Timesburg […]

 3. LaVietnamita | Menja't Barcelona

  […] demanar té un sistema similar a Timesburg. Selecciones d’una carta el que vols, pagues i t’ho porten allà on estiguis assentat. […]

 4. Baco y Boca

  Quina gana veient les hamburgueses. Fa temps que se sent parlar d’aquest lloc. Anirem, com a tants altres…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *