Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Zahara Cocktail Club

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Zahara Cocktail Club

Bon dilluns!!

Avui hem decidit que acabarem el dia amb una recomanació exprés: Zahara Cocktail Club. Vam acabar allí després de suar a la cursa dels bombers, amb ganes de prendre una cerveseta fresqueta i reposar forces.

Estant a la Barceloneta, és un lloc orientat a turistes. Però estava tot ple i allí vam veure una tauleta per nosaltres, així que vam corre a assentar-nos abans que ens la traguessin el lloc.

Per acompanyar les canyes vam demanar unes braves i unes “tapes asiàtiques”. Bones braves, amb la salsa un piquen i presentada separada i sense barrejar amb les patates (nosaltres ho preferim tot juntet). Les tapes asiàtiques contaven amb 3 varietats: rotllets de primavera, gambes arrebossades i un rotllet de curry ben piquen (jo crec que encara em pica la boca…); tot acompanyat amb dos salses, una de mel i l’altre la típica agre-dolça.

Va sortir per 9€ per persona, potser un pèl car si ho comparem amb llocs similars. No obstant, cal que tinguem en compte la ubicació, a la Barceloneta, com en qualsevol lloc turístic, sempre es paga més.

Vam sortir contents dels local i amb ganes de provar algun dels seus còctels, ja que tot i que eren les 12 del migdia hi havia algun guiri que ja en tenia i…pintaven prou bé! A ells els van cridar l’atenció les nostres tapes, ja que va ser graciós veure com els hi feien fotos de “manera dissimulada” (òbviament el seu intent de discreció no va resultar, ens en vam donar compte, van parar i van disculpar-se…jejeje).

Si us ha cridat l’atenció el lloc, els trobareu al Passeig Joan de Borbó 69.

Esperem que la tornada del pont no hagi sigut massa dura. Ens veiem dimecres,

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.