Inicio > Restaurant > El Viejo Pop, una mirada endarrera

El Viejo Pop, una mirada endarrera

Portàvem dies sense sortir a sopar fora i… això s’està notant al nostre blog! Fins i tot, un dia entre setmana vam intentar anar a “La més Petita”i no vam poder posar-nos ni dintre ni fora :’( Ahir vam decidir posar-hi remei i un cop havíem acabat rus ens vam dirigir a El Viejo Pop.

Tot i que és un local sorollós, ple de grups de joves fent petar la xerrada, té un aire especial. La barreja de bar típic espanyol amb hamburgueseria setentera i estètica pop, li donen un estil propi i acollidor que fan que et sentis com a casa.

Consta de tres plantes amb taules. En un principi nosaltres vam tirar cap amunt, però vam veure que hi havia un grup bastant nombrós i cridaner, així que vam tirar cap avall i… vam trobar el nostre raconet per menjar a gust.

Tenen dos cartes, una consta d’hamburgueses i tapes més econòmiques (i també més petites segons ens comentaven). L’altre té tapes més elaborades, i a part et donen a escollir entre peix, carn, amanides, hamburgueses o combinats per compartir.

Nosaltres vam tirar per la segona, ja que pintava bastant millor. Per seguir amb la tradició vam demanar unes, molt cruixents i amb salsa tradicional i piquen. Està bé que de tant en tant algun bar et doni unes braves de “les de sempre”, ara que tothom està molt creatiu.

Vam seguir amb un Taller Tex-Mex que estava format per uns nachos, que junt amb el guacamole i la salsa  mejxicana (de tomàquet picant), estaven prou bé; una bomba mexicana, piquen i gustosa; uns jalapeños verds molt bons de gust però… picaven… jo crec que encara estem traient foc per la boca; i finalment unes aletes de pollastre amb salsa barbacoa, ben cruixentones i gens olioses, com toca.

Després va ser el torn de “Los Huevos Urdangarín con Xorizo y queso manchego«. Apart que el nom crida l’atenció per ell mateix, el xoriço estava molt bo i les patates fregides cruixentetes. No obstant, de formatge poquet.

Per acabar va ser el torn d’un sortit de 3 formatges: un formatge fresc, un brie i un rulo de cabra, ben acompanyats amb ceba caramel·litzada. Estaven bé, però no mataven, res que no puguis trobar amb certa facilitat.

No vam demanar postres perquè, tot i que pensaven que no seria suficient, va resultar que les racions eren generoses i vam quedar ben fartets.

El servei va ser ràpid, eficient i amable. No vam haver d’esperar-nos amb accés, ens van recomanar i van comportar-se molt correctament tota l’estona, amb un estil informal i divertit –acompanyant l’ambient del local-.

Si toca parlar de la relació qualitat preu ens ha costat una mica posar-nos d’acord. En cap moment hem pensat que fos car, ni molt menys. Va sortir per 15€ per persona, prou bé si tenim en compte que ens vam prendre 4 canyes i una bona quantitat de menjar.

És un lloc que està molt bé per anar amb amics, ja que surt bastant bé de preu i pots xerrar sense preocupar-te de si molestes o no al del costat. A més a més, tots tenim el típic amic garrepa que prefereix menjar malament i gastar poc; aquí menjaràs molt bé i com que de preu està bé l’amic sempre quedarà content (ho sento si ets el garrepa del grup…).

Au, nosaltres ja estem tornant de Barcelona i estem ben preparats per afrontar l’últim cap de setmana del Tarragona de Tapes. Durant la setmana que ve us comentarem les que hem provat! Llàstima que aquest any no han sigut masses…

Esperem que us vagi molt bé el cap de setmana!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.