Inicio > Restaurant > Rikki Rikki, joies japoneses a preus assequibles

Rikki Rikki, joies japoneses a preus assequibles

Volíem un bon japonès. No d’aquells que són un xino apanyat. Com que la nostra feina és anar descobrint poc a poc llocs interessants de Barcelona, vam començar a buscar informació i informació, però arriba un punt que a internet trobes de tot i no saps que és cert i que no. Un bona opció hauria sigut preguntar a un japonès resident a Barcelona, però com no en coneixem cap… vam decidir que el millor era provar-ho en persona i, per tant, ens recorreríem els diferents japonesos de la ciutat per trobar aquells que valen la pena (quin sacrifici eh…).

Avui és el torn del Rikki Rikki. Sobri, acollidor i elegant. Ah, i silenciós. No mentim si diem que estàvem SOLS. Però no ens podem queixar, vam tenir un cuiner i una cambrera només per nosaltres, els dos 100% per nosaltres: un luxe.

La seva cuina japonesa té alguna influència de la cuina tailandesa, que aporta varietat a la seva carta. Tot i això, el seu fort són els makis, els sushi i el sashimi, que són preparats com marca la tradició nipona.

Abans d’atacar el sushi vam demanar dos entrants. Primer va ser el torn dels fideus Yakisoba, o com ens deien ells yaki sopa. Ens els van portar molt calents; tant calents que les verdures seguien coent-se. Després d’esperar que es refredés vam atacar. Genials, gustosos, ben condimentats i gens curts de verdures i carn.

Junt amb els fideus va ser el torn de les empanades de gamba. També ens van sorprendre amb el seu gust intens i un bon punt de cocció.

Per acabar va arribar el torn de la meravella que veureu a les imatges. Fa bona pinta veritat? Queda bonic, no? Doncs la qualitat dels productes, la cocció de l’arròs i l’execució final, perfectes. Pels no amants del wuasabi, penseu que al seu interior en porten una fina capa, com marca la costum; però tranquils que la boca no us traurà foc, simplement li dóna un toc necessari per potenciar el gust de cada peça.

Vam agafar aquest vaixell que tenia una miqueta de tot:

 • Sashimi de salmó i de tonyina.
 • Makis de salmó, tonyina, mango i alvocat.
 • Califòrnia rolls d’alvocat amb salmó i tonyina.
 • Sushi de alvocat, gamba, salmó, tonyina, pop i dorada.

En definitiva, petites joies japoneses que recomanem tastar. Tot això pot sortir per 35-40€ per persona, però  si entreu a eltenedor.es o a través de Bcn Restaurantes tindreu un descompte del 50% en la carta(sense contar les begudes). Així, tots podem menjar de luxe per uns preus super competitius.

Si teniu enveja (cosa normal) i esteu desitjant visitar-los podreu fer-ho al Carrer Roger de Llúria 114.

Ens veiem demà amb una nova entrega de La bodegueta.

Bona tarda a tots i,..

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(6) Comentarios

 1. Chiku Yo Tei, tornem a un japonès | Menja't Barcelona

  […] el Yoshino i va ocupar la primera posició durant molt de temps; després van arribar el Toyo i el Rikki Rikki, i van fer que ens comencéssim a plantejar com estaria el pòdium. Seguirem amb el repte… a […]

 2. Chiku Yo Tei, tornem a un japonès | Menja't Barcelona

  […] Rikki Rikki, joies japoneses a preus assequibles […]

 3. Baco y Boca

  Un altre més!!. És increible la quantitat de restaurants que estan sortint a Barcelona.

  1. menjatbarcelona

   I també la qualitat! 😉

 4. alacartemenus

  Segur que el visitem!! Gràcies pel descobriment!

  1. menjatbarcelona

   Val la pena!!:)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *