Inicio > Restaurant > LaVietnamita

LaVietnamita

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Bona nit!!!

Volíem ensenyar-vos un restaurant especial. Un lloc d’aquells que no pots trobar a qualsevol lloc, que té encant, un menjar excel·lent i un preu impressionant. 

Vam fer cap allí després de buscar 1.001 opcions. Estàvem amb un dia que res ens fes el pes. Al final vam pensar: a veure, de quin tipus de restaurant no hem parlat encara al blog? Ens van venir al cap els vietnamites i llavors ens vam posar a buscar quina opció ens convencia més. Aquesta vegada ha sigut el torn d’un restaurant vietnamita: LaVietnamita

LaVietnamita és el «Vietnamese Street Food Deli de Barcelona», un concepte de restaurant de menjar ràpid que combina la filosofia vietnamita del Street Food amb les costums gastronòmiques europees. El local ofereix «Healthy Fresh Quick Food” inspirat en l’esperit del Street Food del Vietnam en un ambient urbà, cool i divertit. El restaurant proposa una manera informal de menjar, creant una atmosfera jove i positiva.

Per demanar té un sistema similar a Timesburg. Selecciones d’una carta el que vols, pagues i t’ho porten allà on estiguis assentat. Al veure la carta ho volíem demanar tot, sort que al portar la comanda ens van parar el peus.

Vam compartir Sushi LaVietnamita style, uns rotllets de paper d’arròs farcits d’arròs, salmó, alvocat, sèsam i soja. A més a més, estaven recoberts amb un tros de menta que li donava un toc molt especial.

Després ens vam demanar cadascun un plat diferent. Els dos eren molt especiats, ben cuinats i molt bons. El primer era un Bún Bò LaVietnamita style, una càlida sopa de carn, anís i canyella, servida amb fideus d’arròs, ceba, brots de soja, fins trossos de carn i herbes fresques. El segon va ser un Monsieur Chis “weeklies” amb curry setmanal, una delícia que et va caure la llagrimeta.

 

 

Però no va acabar tot aquí, vam decidir provar els postres. Vam provar el Che Chuol, unas perles de tapioca vietnamita amb plàtan i llet de coco amb maduixes fresques; el nom sona molt bé, i el gust era espectacular. També vam provar Dark Explosion, un mousse de xocolata amb espècies asiàtiques i menta; potser és perquè sóc molt xocolatera, però em va encantar (de fet salivo de pensar-hi mentres escric).

 

 

Si us ha agradat aquest concepte de restaurant els podreu trobar al Born, al Carrer del Comerç 17 o a Gràcia al Carrer Torrent de l’Olla 78.

Ah!! I hi podreu menjar tots el que us hem dit per menys de 15€ per persona!

Espero que us hagi agradat i…

BON PROFIT!!!

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *