Inicio > Restaurant > Chiku Yo Tei, tornem a un japonès

Chiku Yo Tei, tornem a un japonès

Seguim amb la recerca del millor japonès low cost de Barcelona. El nostre primer enamorat va ser el Yoshino i va ocupar la primera posició durant molt de temps; després van arribar el Toyo i el Rikki Rikki, i van fer que ens comencéssim a plantejar com estaria el pòdium. Seguirem amb el repte… a veure que trobem avui.

Fa unes setmanes, un diumenge d’aquells que no volíem cuinar (és a dir, un diumenge normal), vam decidir seguir provant i vam fer cap al Chiku Yo Tei, un japonès situat al barri de Sant Gervasi, al passatge Marimón 6, tocant amb Diagonal.

 

Una bona manera de detectar que un japonès no és un xino camuflat és veure que hi ha japonesos sopant allí. I aquí ens vam trobar amb dos taules de nipons, així que des d’un inici la cosa ja pintava prou bé.

Vam fer el menú de bufet lliure a la carta, per provar tot el que poguéssim (i així explicar-vos-ho) i que a més que ens ho portessin a la taula; tot per 15€ més la beguda.

Vam començar demanant vedella saltejada al estil japonès, sopa de fideus udon amb llagostins arrebossats i gambes crues. Els tres estaven espectaculars: la vedella escassa però boníssima, les gambes fresques i de la sopa només diré que llàstima que ja començava a fer caloreta i una sopa no és el que venia més de gust… perquè sinó haguéssim repetit.

Llavors vam començar amb la part que ens entusiasme més de la cuina japonesa… el sushi. Vam demanar uns makis variats normals de tonyina, salmó, cogombre i uns altres que portaven salmó, tonyina, alvocat i cranc tot en un. Molt bons i servits com marca la costum amb un petit toc de wasabi dintre.

Després ens vam demanar diferents tipus de California Rolls (Rolls de Arroz que deien ells). Us deixo les imatges, veureu com estaven treballats i com no són els típics que et trobes en un menú com aquest ( que també hi eren). En general l’arròs estava al punt, ni dur ni passat i les combinacions boníssimes. A més a més… les racions eren generoses!!!

També cal destacar que la maionesa no era excessiva, sinó més aviat escassa, el que pel nostre gust suma un punt a favor.

Vam acabar suficientment fartets com per no demanar postres. Simplement un te al final per acabar-ho de baixar tot.

L’ambient era agradable, sense excessiu soroll, i amb una bona atenció: una cambrera molt atenta i un cambrer graciós que es quedava fixat mirant si la meva destresa amb els palets fallava… Ens vam sentir molt a gust, la veritat; i això que estava bastant ple!

Si us dic la veritat, faig un review i no sé com col·locaria el top 3… hi ha bon nivell a Barcelona. Acceptem recomanacions per incloure el rànquing i quan en tinguem 10… emetrem el nostre Top 5.

Bé, vaig acabant. Aquesta nit toca sushi fet a casa… quan trobi el punt exacte al arròs us explicaré els meus trucs per preparar un bon sushi!

Que vagi molt bé i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(3) Comentarios

 1. Fran

  Esas fotos y la crítica es de hace un año, ya no es así, a cambiado muchísimo!. Ayer fui con mi pareja y Ahora es mas Buffet, y no vale nada, lo único que se deja comer es el arroz.
  Nada de sushi, makis etc… parece que sean de una semana, aparte los cortes muy mal hechos, parecen entrecot.
  Antes solíamos ir mucho, ya que estaba todo muy bueno. Pero ya no.

  1. nataliasoronellas

   Hola Fran! Qué pena leer este comentario. La verdad es que a nosotros nos gustó mucho cuando fuimos. Tendremos que volver y comprobarlo!
   Muchas gracias por tu comentario 😉

 2. Gemma arnau

  Explico la meva experiencia amb la finalitat que no li passi a ningu mes. Jo vaig fer la compra d,un buffet lliure a traves de letsbonus al restaurant japones chiku yo tei. La meva sorpresa va ser es que un cop comprat no em van voler donar taula en cap de setmana inclus em van arribar a penjar el telefon. Per mi aixo ja diu molt del personal i em puc imaginar amb un tracte aixi com deu ser la qualitat. No aniria ni que m’ho regalessin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *