Inicio > Restaurant > El Filete Ruso, hi tornem

El Filete Ruso, hi tornem

Després d’anar-hi una vegada vam dir que hi tornaríem, i ho vam fer. La primera vegada que vam anar a El Filere Ruso ens van quedar unes quantes coses pendents, així que vam tornar per treure’ns “el gusanillo”.

Pels que no vau llegir la primera entrada que vam fer, El Filete Ruso és un local modern, petitet i acollidor que es troba al Carrer d’Enric Granados 95 i on podreu tastar de les millors hamburgueses gourmet que s’ofereixen per Barcelona.

Ens recordàvem de les fantàstiques braves que havíem provat, així que vam repetir. Tenen un no sé que especial a la seva salsa que les fa sensacionals.

Teníem la obsessió en provar el Steak Tartar que preparen, ja que ens n’havien parlat molt bé. Té la particularitat de ser preparat amb ous de Calaf i tàperes de Ballobar, un dels baluards de Slow Food. És un tártar de pel·lícula.

A més a més, volíem seguir provant alguna de les seves hamburgueses –que sempre et deixen boca-badat-, així que vam demanar una amb bolets i una salsa particular. La gran qualitat de la carn i la bona combinació, van fer que tornéssim a gaudir d’una excel·lent hamburguesa.

Vam acabar la nostra estada demanant postres, una assignatura pendent de la última vegada. Vam demanar una puça de xocolata que ens va deixar sense paraules, i un brownie de xocolata cruixent també espectacular. Suposo que heu notat que ens agrada la xocolata…

Bé vaig acabant, ja que la informació completa del Filete Ruso la trobareu a la primera entrada que en vam fer. Però sobretot, si no hi heu anat mai passeu-hi, segur que us encantará.

Que passeu un bon cap de setmana i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Restaurantes contra el Hambre – Menjat Barcelona | Descobrim la gastronomia barcelonina

    […] hem vist altres restaurants 100% recomanables de la ciutat comtal com Dos Palillos, El Filete Ruso, La Pepita, El Nou Ramonet, Kibuka i un llarg […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *