Inicio > Restaurant > El 9 de Granados

El 9 de Granados

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

 

Teníem ganes de vi. Teníem ganes de tapes. No teníem ganes de cuinar. Solució? Buscar un bon restaurant de tapes amb una bona carta de vins. No volíem repetir, volíem un lloc nou. Així que vam anar a para al 9 de Granados, un restaurant de tapes arreglat per on passem sovint.

El 9 de Granados és un restaurant que fusiona la cuina mediterrània amb les diferents cuines del món. També barreja la manera de fer d’un restaurant de plats amb el d’un bar de tapes. Unes combinacions ben trobades i que tenen un resultat excel·lent.

Tenen una bona i amplia carta de vins. Però curts de pressupost vam tirar per un vi barat que sempre queda bé: un Clos Montblanc negre.

Vam menjar diverses tapes, totes cuinades al seu punt: la seva versió de patates braves, amb una salsa de tomàquet amb un toc original; un caneló de de melós de bou amb foie amb crema de boletus i melmelada de tomàquet, un petit regal pel paladar; una coca de ceba caramel·litzada i anxoves, ben cruixent i amb ingredients de qualitat; uns calamarcets a la andalusa, fets amb un bon arrebossat ben cruixent; i finalment un tataki de tonyina vermella amb dos tipus de sèsams i salmorejo, una combinació especial i molt ben trobada.

Tot i que vam demanar les racions de tapes estàvem bastant plens, així que només vam demanar un plat pels postres: una tarta Sacher d’albercoc amb coulis de fruits vermells. Entre la devoció que tenim per la xocolata i lo ben preparada que estava vam quedar encantats. Ens n’haguéssim menjat unes quantes més.

L’ambient era genial: tranquil, amb llum tènue i modern. El servei igual, excel·lent: molt atent i amable. Tot inclòs: menjar de qualitat, servei i vi per uns 15€ per persona.

Us ve de gust anar de tapes de qualitat? Doncs ja sabeu on anar! Com bé diu el nom, trobareu el restaurant al Carrer Enric Granados 9 de Barcelona.

BONA PROFIT!!!

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Baco y Boca

    Aquest el tenim nosaltres al blog també de fa temps. Una bona opció d’Enric Granados, que últimament s’està posant fantàstica… Aneu al Granados, una mica més amunt (mireu el blog si voleu). Està en aquesta línia, potser una mica més…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.