Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: la Fàbrica Moritz

RECOMANACIÓ EXPRÉS: la Fàbrica Moritz

Al principi del blog vaig manifestar que tenia un desig, tornar a la Fàbrica Moritz, i fa uns dies ens hi vam deixar caure.

Ambient modern, gent de totes les edats i tot tipus de grups i cambrers super atents que fan un servei pràcticament perfecte (que després pagues). Voleu saber que vam provar?

Vam començar amb unes braves prou especials i amb una bona combinació de les dos salses. Després va venir un assortiment de formatges, alguns més intensos però apte per tots. Vam seguir amb una esqueixada de bacallà excel·lentment preparada. Finalment vam acabar amb uns xipirons a la andalusa cruixentons. Tot acompanyat per una ampolla de Moritz.

De postres vam optar per un de sa i un de viciós. Primer va venir el carpaccio de meló, un bon encert tot i que la textura un pèl estranya i un pastís de pastanaga, d’aquest que te’n menjaries tants troços com en fos possible, gens embafós.

Què podem dir del local? Si ens fixem només en el menjar, el preu pot sembla un pèl car; no obstant, l’ambient, el local i el servei fan que valgui la pena deixar-s’hi caure de tant en tant i gaudir de l’experiència que ofereixen.

Esperem que algun cop els visiteu a la Ronda de Sant Antoni.

 

BON PROFIIIT!

També et pot interessar...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Vols estar al dia de les novetats de Menja't Barcelona?
Inscriu-te a la nostra Newsletter!
No cedirem les teves dades a ningú.