Inicio > Restaurant > Casa Jaime, com a casa

Casa Jaime, com a casa

Casa Jaime es troba al mig del nostre camí per tornar a casa i fins fa dos setmanetes no en hi havíem fixat. El seu ambient retro ens donava bon rotllo així que vam decidir provar.

Assentats en les típiques cadires d’escola ens trobàvem al mig d’un local molt, molt, molt acollidor. Està decorat amb elements de tota la vida que t’aporten certa nostàlgia i et fan sentir com a casa.

És un bar de tota la vida amb un toc especial, un lloc on anar a fer el vermut, un canya, una tapeta o fins i tot un lloc on dinar o sopar per un preu molt atractiu. Nosaltres vam prendre un bon vinet i unes quantes tapes mentre desconnectàvem d’un dia ple de feina.

Ens vam mirar la seva particular carta i… vam començar!

Com que “les coses bones no haurien de canviar mai”, vam començar amb unes braves i uns xipirons a la andalusa. Les braves cuinades com ha de ser: cruixents i amb la sala típica picantona.Els xipirons per llepar-se els dits.

La seva cuina és típica espanyola, així que no podia faltar un bon pernilet ibèric. Molt ben trobat pel preu que tenia i molt ben tallat.

També vam demanar unes croquetes, unes de carn d’olla i les altres de pernil. M’agradaria ensenyar-os el plat sense però estaven tant bones que no vaig ser a temps de fer-li la foto… Casolanes de veritat.

Vam acabar les tapes amb uns flamenquitos  i un rap arrebossat. Els flamenquitos eren com uns llibrets enrotllats; és a dir, estaven farcits de formatge i pernil dolç. El rap tot i està arrebossat estava super tendre i es desfeia a la boca.

Ho vam acompanyar tot amb una copeta de vi blanc.

Vam acabar ben servidets i no teníem lloc per prendre dos postres. Tot i això, el coulant de ferrero rocher… no podia se’ns podia escapar. Molt, molt i molt bo. El cor fet dels típics bombons nadalencs era un regalet pel paladar.

Aquest és d’aquells llocs que et demostra que no cal gastar-se molt per poder gaudir d’un bon menjar. Per aproximadament 15€ per cap podreu menjar de luxe tapes típiques d’aquí i alguna d’actualitzada.

Si voleu provar els trobareu al Carrer Consell de Cent 222 de Barcelona.

Esperem que estigueu passant un bon estiu. Nosaltres seguirem de restaurant en restaurant desconnectant de les no-vacances que tenim…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Baco y Boca

    Normalment aquests bars-restaurants que tenen un nom «Casa X» ens donen confiança en el sentit que trobarem cuina senzilla i bona. I normalment coincideix. Veig que aquest també és el cas!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.