Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: La Piadina

RECOMANACIÓ EXPRÉS: La Piadina

Volíem un lloc per menjar rapidet i barat al migdia. Vam donar un tom pel born i al carrer Princesa casi tocant amb Via Laietana ens vam trobar amb un local petitet i ben mono que es diu La Piadina. Hi fan, tal com diu el nom, piadinas.

Una piadinna és un pa pla elaborat amb farina de blat d’origen italià. Es pot utilitzar com a pa per acompanyar els plats normals o, com va ser el nostre cas, farcida de diferents ingredients i doblegada.

Nosaltres vam agafar un menú amb el qual per només 7,5€ t’entrava una piadina salada, uns postres o piadina dolça i beguda. Vam començar amb una piadina 4 formatges i una Barcelona, que portava amb mozzarella, tomàquet fresc i pernil salat. De postres vam agafar-ne dos de dolces: una de Nutella amb plàtan i una altre de Nutella amb maduixes.

Que voleu que us digui, vam quedar ben plens i contents. Els productes eren bons i les piadines estaven ben elaborades; i si mirem el preu és una opció que surt totalment a compte.

Només una puntualització, és un local molt petit i només cuina una persona, que va fent una a una cadascuna de les comandes, així que no espereu una elaboració immediata. Una miqueta de paciència –que per 10 minuts no passa res- i gaudiu d’una cerveseta ben fresqueta.

Esperem que passeu un bon estiu i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *