Inicio > Restaurant > La Tartela

La Tartela

Heu notat mai que quan esteu de vacances no pareu quiets? Segur que si. Tots tenim pensat fer una infinitat de coses i aconseguir acabar-ho entre vermuts i mojitos a vegades es complicat.

Després de passar unes setmanetes donant tombs entre les platges de Tarragona i les muntanyes de Nuria vaig disposar-me a tatxar coses de la llista. Però necessitava forces. Passejant al més pelut de la casa (el Brownie; sí, el meu gos té nom de postres) vaig descobrir un lloc nou a prop de casa tan mono que no vaig poder-me resistir.

Vaig deixar el Brownie  i vaig fer cap  a la Tartela, una pastisseria ben cuca situada al Carrer Llançà 32, cantonada amb Diputació.

Em vaig demanar un croissant i un cafè. Amb el cafè em van posar un mini xupito de suc de taronja.

Bon cafè, un croissant de mantega de primera i un suc de taronja natural per llepar-se els dits; i tot a un preu totalment normal. Però la qualitat dels productes no és lo únic que destacaria del lloc: la seva decoració provençal és encantadora i acollidora i l’atmosfera creada gràcies al fil musical és perfecte.

A més a més, em van cridar molt l’atenció els magnífics pastissos i pastissets, que tenen una pinta impressionant. Vaig fer una llista de «Ocasions especials que es mereixen un bon pastís» per provar-ne algun. Com que les racionals quedaven lluny, vaig decidir provar el dia següent i punt. No us podeu imaginar quin regalet pel paladar vam tenir de postres al sopar… Una mini pastís de xocolata blanca i una mini pastís de la Selva Negra (us els he deixat marcadets a la imatge).

Finalment, vaig deixar la pastisseria encantada i vaig corre cap a Ikea, on m’esperava un llarg matí de mirar i remirar, i una tarda de muntar i muntar…

Però això no és tot. Com que em va encantar i em queda ben apropet, hi vaig tornant pràcticament cada setmana, amb amics, amb parella, sola per desconnectar o fer feina i fins i tot amb el Brownie! Sí, s’admeten gossos 🙂

Us en deixo un resum…

Estic encantada. El servei és super atent i cuiden cada detall; sovint amb el cafè et posen també una porció de pastís petita; suposo que per reiterà que no només la pinta és perfecte, sinó que, a més a més, el gust és genial i els pastissos són moooolt flonjos. Seguirem provant!!

Espero que gaudiu de les vacances i…

BON PROFIT!!!

 

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. RECOMANACIÓ EXPRÉS: Cafè Kafka | Menja't Barcelona

    […] cop vam marxar d’allí, vam anar a la Tartela, vam fer el cafè allí i vam agafar el nostre bitxo per marxar cap a terres […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *