Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Saioa

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Saioa

Tornar a la rutina després d’un meset de vacances és complicat. I més si se t’ajunten la feina i els estudis. A Menja’t Barcelona tenim la solució: un parell de birres i un parell de tapes. Només ens faltava trobar el lloc ideal que ens permetés fer-ho amb certa regularitat.

Vam estar investigant la zona i vam descobrir que no havíem provat mai el Saioa, un petit bar de tapes, cafeteria i còctels, que té un nom certament complicat de pronunciar. Des de que el vam trobar hi hem anat varis dies a fer unes cervesetes; i clar, no hi ha cerveses sense braves. Crec, que s’està començant a notar el seu efecte: tant en com estem tolerant la tornada a la normalitat (més positivament del normal) i en com ens està creixent la panxa.

Bé, la primera vegada que hi vam anar, vam acompanyar la nostra beguda predilecta de les terrassetes amb unes braves i uns sticks de mozzarella.

Les braves sempre ben cruixentones i amb una salsa a base de la típica maionesa i una salsa vermella bastant líquida amb un toc bastant particular. Molt bones, originals i recomanables.

Els sticks de mozzarella estaven ben calents, així que després de cremar-nos la llengua vam poder provar que realment valien la pena.

El servei ben amable i eficient. El preu perfecte: dos canyes i dos tapes ens van sortir per 11€; un preu més que acceptable si tenim en compte les racions generoses i ho comparem amb els preus que fan anar a alguns locals del voltant.

Un altre dia vam tornar per fer-hi un mojitos, un de normal i un altre de maduixa. A nosaltres ens agraden tan dolcets com ben forts. I ja us asseguro que aquests només són aptes pels que els agraden les experiències fortes; fortes d’alcohol. Això si, boníssims.

El local en si és molt petit. Dintre només trobareu una mini barra i tres tauletes per parelles. Nosaltres us recomanem que us deixeu caure a la seva gran terrassa, ara a la ombra i a l’hivern (que no sabem quan arribarà) al sol.

Us ha cridat l’atenció? Doncs trobareu aquest bar a Gran Via amb Entença.

Jo vaig acabant, que m’espera un tàrtar de tonyina deliciós per sopar i… tinc molta gana!!!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Restaurant la Clara | Menja't Barcelona

    […] el sopar, vam decidir sortir a picar algo per la zona on vivim. La opció principal era anar al Saioa, però estava tancat, així que ens vam decidir a provar algun lloc […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.