Inicio > Restaurant > La inauguració de “El Mercat de Glòries”

La inauguració de “El Mercat de Glòries”

Part de l’èlit de la gastronomia barcelonina ara es concentrarà a “El Mercat de Glòries”, una gran àrea inspirada en un mercat tradicional i on podreu gaudir del bon menjar. ¡Si! Nosaltres també hi vam ser, apretadets entre un munt de curiosos que volien saber que passava per allí i, sobretot, que podrien menjar.

Què es pot trobar als seus 3.200m2?

Aquest nou espai gastronòmic acull 20 destacats operadors locals del sector de la alimentació i la restauració:

  • Parades de productes frescos com: peixateria, boulangerie, carnisseria, fruita, verdura,…
  • Tendes gourmet.
  • Establiments especialitzats en menjar per emportar.
  • Locals de degustació i restauració amb capacitat per un total de 750 persones.

Quins punts podem destacar en general?

  • La Cuina”, un espai destinat a la organització d’esdeveniments gastronòmics de tota mena, com ara tallers gastronòmics, degustacions o mastersclass.
  • L’aposta pel comerç local. Glòries ha trobat així la seva pròpia manera de diferenciar-se dels altres centres comercials. Han decidit agrupar en un mateix espai els millors referents de la cuina local en un espai concret, oferint una extensa oferta gastronòmica de primer nivell i amb DO barcelonina.
  • Llançament del concepte fresh. Aquest concepte neix de la creixent demanda dels consumidors que busquen un espai que combini la compra del dia a dia, amb una extensa oferta de restauració per poder gaudir en qualsevol moment. Així que ja sabeu, aquí trobareu una experiència culinària 360º on els productes frescos i de gran qualitat en seran el símbol d’identitat.

I què en va ser de nosaltres?

Sense donar-nos-en compte la marea de gent ens va portar dintre de El Mercat. Vam poder fer algun petit tast i vam donar un tom pels diferents locals. Molt bon ambient i moltes parades colorides, plenes de productes frescos; hi trobareu de tot, des de parades dolces fins a cuina elaborada i sofisticada de molt estils diferents.

No obstant, al ser el primer dia hi havia massa gent. Ens hauria agradat quedar-nos a sopar per allí, però era impossible. Prometem tornar i parlar-vos dels diferents locals, què pel que vam poder veure, beure i tastar el nivell està molt alt.

Amb ganes de visitar-lo? El seu horari és de 08.00 a 24.00 i com ja sabeu, el trobareu al Centre Comercial Les Glòries.

 

BON PROFIT!!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *