Inicio > Restaurant > La Rosa Negra

La Rosa Negra

Seguim buscant els menús de migdia que val la pena conèixer per la zona del Born. Al migdia tots volem menjar ràpid, baratet i que, òbviament, estigui bo i tingui un puntet creatiu. Bé, doncs avui us presentarem La Rosa Negra, un mexicà on per només 9€ ho podreu trobar tot. Ah! I recomanat per una mexicana!

La Rosa Negra és una taqueria que ofereix una carta senzilla però plena de grans sabors.  Els seus xefs són mexicans i transmeten en els seus plats la passió per la cuina i el seu treball. Creen els platets típics de la cuina del seu país amb productes ben frescos i cuinats al moment. Guacamole, nachos, quesadillas, tacos i burritos, són les seves especialitats; els elements característics de la cuina mexicana amb un estil divertit.

Dels mexicans sempre m’ha agradat la seva decoració, molt colorida. La Rosa Negra no em va decebre en aquest sentit: mantells diferents en totes les taules, decoració colorida, original i tradicional i colors per tot arreu: cadires, parets, escales, la barra, els plats, el menjar,…

Nosaltres, a part del menú ens vam demanar uns nachos amb guacamole: deliciosos. El guacamole diu molt d’un mexica i no ens va decebre: fresc, acabat de fer i ben gustós. Les tortitas de blat, GENIALS.

De primer amb el menú ens vam demanar el mateix. Flautes: unes truites de blat de moro fregides i farcides de pollastre amb enciam, nata, tomàquet, fesols i ceba. A primera vista vam pensar “sembla senzillet”, però la combinació dels sabors de tots els ingredients era espectacular.

Amb els segons vam ser diferents. Per una banda, ens vam demanar Tacos de carn rostida. Els tacos són truites de blat de moro fregides i farcides de la carn amb enciam, nata, tomàquet, fesols i ceba. El taco tenia la carn al punt i els vam gaudir molt. A més a més, ens ho van servir ven acompanyat amb amanida i una miqueta d’arròs; l’amanida tenia uns tocs exòtics especials que feien que formés part del plat i no fos un simple complement.

Per altra banda, ens vam demanar Chilaquiles vermells amb un ou fregit. Aquest plat està elaborat amb les típiques tortitas de blat fregides a foc lent, amb salsa vermella picant, un ou fregit, pollastre, formatge i fesols (els típics frijoles). Ben picant (a punt de treure foc per la boca), ben cuinat, i amb un gust i textura excel·lents.

Finalment ens vam demanar els postres. Prou correctes, tot i que després d’aquell dinar se’ns van quedar curts jejejeje Per una banda, vam prendre un gelat de mango i per altre banda un pastís de formatge. Què quedi clar: MOLT BONS!!

En aquell moment ens haurien vingut de gust un mojitos o margarites, però… tocava tornar a treballar i possiblement no era la millor opció. Algun dia ho provarem!

Per acabar, dir-vos que van ser un pelet lents al servir. Però amb la cerveseta i el bon rollo que es respirava al local, ens ho vam passar super bé, vam dinar molt a gust i l’espera no ens va semblar tant llarga.

Si voleu visitar La Rosa Negra,  trobareu el local a Via Laietana 46, a Barcelona òbviament, i just al mig de les sortides de metro d’Urquinaona i Jaume I. Au! Ja teniu un bon pla per sortir avui dijous!!

Que us vagi molt bé i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.