Inicio > La Bodegueta > Beso de Vino Selección 2011, la Bodegueta

Beso de Vino Selección 2011, la Bodegueta

El Toro Antonio va fer un petó al vi i se’n va enamorar. Ara ell corre arreu del món oferint aquest vi, Beso de Vino. Avui us presentarem una nova entrada de la nostra Bodegueta, esperem que us agradi!

Beso de Vino Selección 2011 és un dels vins negres del Celler Grandes Vinos y Viñedos d’Aragó amb D.O. Carinyena. Sota el nom de Beso de Vino trobem 5 grans vins:

  • Beso de Vino Selección 2011, el vi negre del qual us parlarem en aquesta entrada.
  • Beso de Vino Old Vine Garnacha, un vi negre amb molt de cos.
  • Beso de Vino Football Edition, una edició especial pensada pel mundial de futbol i elaborada amb Carvenet Sauvignon.
  • Beso de Vino España Football Edition, una edició especial també realitzada de cara al passat mundial.
  • Beso de Vino Macabeo 2013, un vi blanc jove, fresquet i fàcil de beure i amb aromes de cítrics.
  • Beso de Vino Garnacha Rosé, un vi rosat ple de gustos i aromes minerals, de cirera i gerds amb un final molt refrescant.

Beso de Vino Selección 2011

Beso de Vino Selección 2011 és un vi negre elaborat amb Syrah i Garnatxa. Aquest vi passa per una maceració de 5 dies, fa la fermentació amb constants remuntats i té un pas breu de 3 mesos per botes de roure francès, les quals donen un vi concentrat, saborós i fàcil de beure. Els seu grau d’alcohol és de 13,5º i es recomana servir-lo a una temperatura d’uns 14ºC. A més a més, Selección 2011 compta amb 90 punts Parker i una excel·lent relació qualitat-preu: el podreu trobar a la seva pàgina de Facebook per tan sols 4,5€.

Característiques
A la vista

És un vi brillant, de color cirera amb algun reflex violeta.

Al nas

Al nas no és un vi complicat i té una intensitat mitja. És de nas net i definit, on destaca l’aroma de fruita negra, com cireres i nabius, acompanyada amb notes làctiques, lleugers herbacis i un agradable i suau fons especiat.

A la boca

A la boca és un vi fresquet, amb bon cos i un regust de fruita. El tanins són vius i amb una acidesa refrescant. És un vi negre de diari, molt saborós, agradable i que convida a prendre’n una copeta més.

 

I com el vam provar nosaltres?

Doncs de tapes amb la família per Tarragona. Vam anar a un bar de tapes cuidades que ens queda relativament a prop i mai falla: el Chambao, a la Vall de l’Arrabassada.

El vi lligava perfectament amb el menjaret que ens vam prendre. A l’hora de maridar-lo ens trobem que és prou versàtil, de manera que el podem prendre des de amb formatges o embotits, fins amb arrossos de carn o pasta amb salses de carn, passant per les carns (sobretot vermelles) a la brasa i, perquè no, amb uns ous fregits/trencats amb pernil.

Així que ja sabeu! Deixeu-vos emportar per l’amor del Toro Antonio pels seus vins i ens expliqueu que us ha sembla Beso de Vino Selección 2011.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.