Inicio > Restaurant > Avenue Bar

Avenue Bar

El divendres us vam parlar de la nostra visita al Kibuka i també us vam comentar que la nit no havia acabat menjant aquells magnífics makis. La primera intenció era anar a prendre un cafè –ja que allí no en fan…-, però a aquelles hores ja estava tothom prenent-se gyns i copes, així que ens vam deixar emportar per les masses.

Vam començar a passejar per Gràcia, a veure quin lloc podíem trobar que ens semblés acollidor i vam fer cap a Avenue Bar. A primer cop d’ull, passa desapercebut i sembla un bar normalet, però un cop fixes els ulls a través de les seves portes de vidre trobes un local que té alguna cosa que el fa especial.

Ens vam trobar amb un local acollidor però alhora d’ambient animat, ple d’amics xerrant i explicant batalletes, prenent encara alguna tapa i bevent copes i canyes. A més a més, vam poder gaudir de música en directe amb la qual es versionaven només amb veu i guitarra cançons populars.

La decoració és retro. Al principi sembla que hagis entrat al menjador de casa la teva àvia, però un cop pares atenció descobreixes que la teva àvia hauria de ser bastant moderna. Podreu trobar forquilles fent de peja-robes, plats, timbres i endolls fent de quadres o llànties fent de llums.

Per acompanyar les nostres converses animades ens vam demana un parell de copes. Primer un Mojito, presentat en un pot de conserves i molt ben elaborat: ni massa fort ni massa dolç. Després un White Russian. Aquest últim no el coneixíem massa, i pel que hem investigat té poc a veure amb Rússia, més aviat és una beguda típica de Finlàndia. L’únic que té de rus és el seu ingredient principal: el vodka, el qual es combina amb licor de cafè i crema de llet; a més a més aquí van afegir nou moscada, la qual a vegades s’afegeix -tot i que no n’és un ingredient bàsic-. Sense voler-ho, al final vam acabar prenent-nos un cafè; això si, amb licor.

Bons còctels per 6€ cadascun. Un preu acceptable si tenim en compte el que acostumen a cobrar alguns locals durant les nits barcelonines.

No volem acabar sense mencionar que ens vam trobar amb una carta amb tapes prou extensa i per preus bastant raonables, així com unes suggerències per fer un brunch també bastant interessants.

Si us ha agradat el que us hem explicat i voleu visitar-los els trobareu al C/ Torrent de l’Olla 159, al Barri de Gràcia. Hi podreu arribar amb la línia verda del metro amb la parada Fontana.

Esperem que us vagi genial i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.