Inicio > Restaurant > Ale&Hop, culte a la cervesa i al menjar vegetarià

Ale&Hop, culte a la cervesa i al menjar vegetarià

Una vegada més la revista Time Out Barcelona ens va servir per trobar un local que s’ajustés a les nostres necessitats i… no ens va decebre. Ens venien de gust unes bones cerveses i, tot i que l’Homosibaris mai falla, vam voler variar. Aquesta vegada va ser el torn del Ale&Hop, un local de culte a la cervesa i menjar vegetarià.

Volíem fugir de cerveseries massificades i d’estètica irlandesa i ho vam aconseguir. Després d’endinsar-nos pel born, i donar alguna volteta de més (crec que mai aprendré a mourem per aquest barri), ens vam topar amb un local no massa gran i d’estètica moderna, amb un ambient acollidor, càlid i animadet, possiblement degut a la cervesa, que convidava a passar una bona estona.

Té una barra amb 10 tiradors rotatius de cervesa, que s’anuncien en una pissarra penjada a dalt de la barra. Més al fons de la llarga entrada et trobes una nevera plena de diferents tipus de cerveses. Al final de tot hi ha una sala amb vàries taules, que mantenen aquesta mateixa estètica. Nosaltres vam acabar ben assentats en una taula amb butaques. Eren còmodes, però jo, que sóc menuda, em notava ben avall… 😉

Com podeu anar deduint, aquesta gent són amants del llúpol, així que a Ale&Hop trobareu cerveses d’arreu del món i per tots els gustos. Als seus tiradors sempre trobareu una gran varietat, i com a mínim tindran punxada una Lager, una de blat, alguna Pale Ale, una Amber, vàries IPA’s i alguna Porter o Stout.

A més a més, ofereixen menjar vegetarià i vàries opcions veganes. La gran majoria de verdures que serveixen són del seu propi hort ecològic i el pa de les hamburgueses, pizzes i demés el fan cada dia al seu forn de pedra amb farina ecològica. Us agrada aquesta manera de fer? Doncs seguiu llegint que segur que us encantarà.

La carta no és molt extensa, però es nota que està cuidada i feta amb molts “mimos”. Per començar ens vam demanar uns nachos amb guacamole. El guacamole brutal, ben condimentat amb el tomàquet i la ceba, i ben fresc.

Després va ser el torn d’una taula de sis formatges, acompanyats amb pa de vi –espectacularment bo-, nous i diverses gelatines. De formatges n’hi havia per tots els gustos. Però les persones que us agradin la gaudireu segur: de cabra, de vaca, d’ovella, de més forts i més suavets; això si, tots ben intensos de gust.

Després vam provar una hamburguesa vegana, la Mexicana. És una hamburguesa de fesols negres, amb el seu guacamole i salsa barbacoa. A més a més, el pa era fet per ells (excel·lent) i s’acompanyava tot amb tomàquet, ceba, cogombrets i maionesa vegana. De veritat, proveu-la; segur que no us decepciona i, per molt carnívors que sigueu, us agradarà. Tanmateix, estava acompanyada amb xips de moniato, que a una servidora agraden més que les patates fregides!

I com a últim plat va venir una coca de Gorgonzola amb ceba caramel·litzada, nous i oli d’herbes. Quan baixeu per mirar la foto, podreu veure la pinta que feia… i us asseguro que de gust millor i ben cruixentona.

Ho vam acompanyar tot amb unes cervesetes. Ens agrada que ens recomanin, així que segons el que ens venia de gust ens vam deixar aconsellar. Al final vam acabar amb:

  • Bevog Ond Smoked Porter: una cervesa negra Porter, cafeinada i amb un toc dolç de xocolata al entrar.
  • Weihenstephaner: una cerveseta més suau i fresca, de to grogós amb un regustet a plàtan.

Per acabar d’arrodonir-ho tot vam prendre’ns un gelat de llúpol. Bé, té un gust estrany, però bo, i acompanyava prou bé a tot el que havíem menjat.

La relació qualitat-preu és molt bona, tenint en compte els preus que fan anar alguns restaurants vegetarians. Tot el que heu vist ens va sortir per uns 17€ aproximadament per persona. Però a l’hora de pagar tingueu en compte una cosa… only cash! És a dir, només accepten efectiu!

I que no se’ns oblidi! Molt bon servei, sempre atent, disposat a recomanar i ben entès en cerveses ;P

Disculpeu el retard d’aquesta entrada… però val més tard que mai! Esperem que us vagi molt bé la setmana i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.