Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Sandwichez

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Sandwichez

Ja fa uns dies vam anar a Sandwichez a celebrar, de manera informal, l’aniversari d’una amiga. És un local de menjar ràpid però de qualitat i per un preu raonable.

Sandwichez compta amb cinc establiments distribuits per Barcelona, els quals els gestiona directament des del mateix propietari (no són franquícies), garantint així la màxima qualitat que poden oferir.

Estan oberts tot el dia, de 8 del matí a 11 de la nit, i ofereixen des d’esmorzars fins a sopars. La seva màxima és la qualitat, així que tots els productes que proveu en els seus establiments podreu estar segurs que han estat escollits cuidadosament, molt d’ells en productors de la zona, i que no us defraudaran.

Entre la seva oferta trobareu:

  • Una gran varietat d’entrepans, freds i calents, amb bones i originals combinacions.
  • Amanides de molts tipus i sempre fetes amb productes frescos.
  • Sucs naturals elaborats al moment, una gran opció per acompanyar els seus menjars!
  • Pastissos elaborats diàriament de manera casolana sense additius ni conservants.
  • Cafès i tes de gran qualitat.

Sandwichez és un bar molt confortable, espaiós, lluminós i acollidor, amb una decoració d’estil nòrdic, moderna i cosmopolita. L’ambient que es respira és tranquil i relaxat, ideal per passar una estona tranquil·la amb els amics xerrant, amb la parella, amb la família o fent feina –tenen wifi-.

Com que érem bastanta gent -i no tots ells estan acostumats que una pesada els hi vagi fent fotos als plats-, us ensenyaré una petita mostra del que es va sopar.

Un dels entrepans estrella, que més ens vam demanar -i que més venen-, va ser el Pollastre Chez, fet a partir de pollastre rostit, tomàquet sec, maionesa, ceba cuita, compota de poma i alfàbrega. Molts gustos diferents que fan que gaudeixis d’aquest entrepà.

També us destacaré un entrepà tan simple com és el típic Frankfurt. Simple però de bona qualitat.

Sé que també algú es van demanar un falafel, una croqueta feta amb cigrons –molt típica de l’orient mitjà- embolcallada amb pa libanès i acompanya amb salsa tahini, zumac, enciam, tomàquet i ceba. Tenia una pinta… Us deixo una imatge treta de la web del restaurant…

Finalment, us ensenyaré la amanida de formatge fresc (de la Granja Armengol), elaborada amb una barreja d’enciams, sèsam, mel, fulles d’espinacs, tomàquet, poma i ceba cruixent. En aquest cas acompanyada amb una vinagreta d’albahaca i menta. La veritat… no sé com una amanida tan senzilla pot ser tan bona!

La relació qualitat-preu és raonable, si tenim en compte la qualitat dels seus productes. Tot i això, tingueu en compte que amb un entrepà sol, us quedareu amb gana. Així que us recomanem que de primer escolliu alguna de les seves amanides i de segon un entrepà; i si us queda espai… podreu provar algun dels seus pastissos! Tot us sortirà per uns 12€ aproximadament.

Si us pica la curiositat nosaltres vam visitar el que hi ha a l’ Avinguda de Josep Tarradellas 116.

Esperem que us vagi molt bé la recta final de la setmana i…

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. RECOMANACIÓ EXPRÉS: Sandwichez | Hamburguesas Gourmet Barcelona

    […] RECOMANACIÓ EXPRÉS: Sandwichez. […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.