Inicio > Restaurant > Bormuth

Bormuth

Teníem dos horetes lliures per dinar i després havíem de tornar a la feina, un divendres, d’agost. Així que vam decidir que la millor opció era anar a dinar fora i oblidar-nos d’aquesta gran “desgràcia”. Com tots els migdies que dinem fora, vam donar una volta pel Born. Les opcions que portàvem en ment, no ens van convèncer i vam acabar apostant pel Bormuth, un local de tapes i vermutets.

Al Bormuth podreu trobar tapes tradicionals de la zona, senzilles i sense masses floritures, on el que regna és la qualitat dels productes utilitzats; tot per preus molt raonables. A més a més, tal com diu el nom, estan especialitzats en vermuts d’aixeta i en cerveses de barril, tant clàssiques com artesanals.

Al entrar a Bormuth us trobareu amb un local amb diferents zones i desnivells, i amb una decoració feta a partir de la reutilització materials antics reciclats. Si entreu per la zona que dóna al Mercat del Born, veureu un espai obert al carrer on poder fer el vermutet o prendre un copeta al vespre en uns sofàs i taules baixetes. Un cop dintre del bar us trobareu amb taules altes de marbre, tamborets de fusta i la cuina vista.

L’ambient és cassolà, acollidor i tothom podrà trobar el seu racó preferit. Tot i que quan hi vam anar nosaltres estava tranquil, el bar te fama d’omplir-se per les nits, sent un lloc amb bastant de soroll però animat.

Bé, un cop explorat el local ens vam posar mans a l’obra. Vam començar amb unes braves, fetes amb la recepta tradicional però tallades diferent -com si fossin patates fregides-. Eren olioses, amb allioli i el seu toc característic de picant.

Després va venir un xoricet asturià a la sidra. Van arribar ben calentets així que ens vam haver d’esperar una miqueta. Un platet simple però molt ben aconseguit.

Vam seguir amb unes tires cruixents de pollastre amb salsa de mostassa, amb un arrebossat ben cruixentó, i uns xipirons a la andalusa, per xupar-se’n els dits.

I per acabar, no podien faltar uns bons ous estrellats amb botifarra negra. Els serveixen com toca, en una cassoleta, amb les patates ben fetes i una bona ració de buti.

Les racions eren bastant complertes. Tant que els dos golafres que estem fets no vam ser capaços de demanar postres i vam acabar el dineret amb un bon cafetó.

Finalment, dir-vos que tenint en compte que es troba en ple centre de Barcelona, els preus són molt competitius. Un parell de cervesetes, amb cafè i totes les tapes que ens vam prendre, ens van sortir per 14€ per cap. Un preu molt raonable per la qualitat del que vam menjar i la ubicació del local.

Així que ja sabeu, per dinar, sopar o fer el vermutillo a la Plaça Comercial, 1, davant del Mercat del Born, trobareu el Bormouth. ¡No dubteu en visitarlos!

Esperem que passeu un bon cap de setmana i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.