Inicio > Restaurant > RECOMANACIÓ EXPRÉS: Cafè Kafka

RECOMANACIÓ EXPRÉS: Cafè Kafka

Tornem enrere fins l’estiu. Havíem de marxar de vacances cap al poble després de dinar i, la veritat, després d’haver hagut de treballar feia bastanta mandra haver de preparar-lo. Així que vam decidir seguir provant els menús que fan grans restaurants del Born per dinar. Aquesta vegada va ser el torn del Café Kafka, el que podríem categoritzar de bistrot amb aire cosmopolita.

El Cafè Kafka ofereix cuina mediterrània de mercat i contemporània, elaborada amb productes de temporada. Els plats senzills prenen valor per la bona qualitat de la matèria prima. És ideal tant per dinar, quan ofereixen un menú per 14,95€, sopar o prendre alguna copa després.

Com ja hem dit és un local cosmopolita, amb un ambient bohemi i acollidor, i una decoració eclèctica i creativa plena de detalls originals i ben acompanyada pel fil musical. Cal visitar-lo només per això.

Nosaltres hi vam anar per provar el menú del mig dia. De primer vam demanar una amanida i pasta, de segon xurrasco i mero i de postres unes creps de xocolata. La qualitat molt bona, productes frescos i ben cuinats. Les racions estaven bé i vam acabar ben plenets.

Ho vam acompanyar amb unes copes de vi de la casa, un negre D.O. Rioja i un blanc de Castilla (quina? No ho sé). De fet, no em van saber dir quins eren exactament els vins que ens estaven servint; en fi.

Fins aquí tot prou bé, però sabeu aquells moments que trenquen tota l’atmosfera què té un local encantador com aquest? A vegades crec que hi ha gent que hauria d’aprendre com comportar-se en llocs públics. No trobo bé tenir al costat dos persones dinant i cridant –fent que no pugui mantenir una conversa amb la persona que està a la mateixa taula-; però pitjor em sembla que el cambrer ho animi cridant també, en varis moments des de la barra; i més quan és durant tota l’estona. Si vaig a un bar o a un altre tipus de local em serà igual el soroll o el que faci la gent; però si estic pagant 15€ per un menú de migdia, en un local d’aquesta classe…espero poder dinar tranquil·lament, sense necessitat de trobar-me en mig d’una altre conversa.

Espero que fos aquell dia i que això no deu passar sovint. Prometo tornar i explicar si la meva experiència, en aquest sentit, ha millorat. Perquè la veritat que la seva cuina i la decoració ho valen.

El servei, si obviem que no sabien quin vi servien i l’anècdota que us he explicat, amb nosaltres i les altres taules eren atents, ràpids i eficients, preocupats per si tot estava correcte. La relació qualitat-preu és bona, el menjar estava espectacular tot i el senzill que semblava!

Un cop vam marxar d’allí, vam anar a la Tartela, vam fer el cafè allí i vam agafar el nostre bitxo per marxar cap a terres aragoneses.

Esperem que gaudiu de la Castanyada, que mengeu molts panellets i castanyes i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.