Inicio > Restaurant > Dos bones excuses per visitar Hard Rock Cafe Barcelona

Dos bones excuses per visitar Hard Rock Cafe Barcelona

Hard Rock Cafe celebra el Dia d’Acció de Gràcies a Barcelona com a punt de referència de la cultura americana a la ciutat i a Catalunya

Segur que tots hi haureu passat per davant alguna vegada, i és que el Hard Rock Cafè Barcelona té una ubicació privilegiada. Però, l’heu visitat mai? Doncs si voleu trobar una excusa per fer-ho, nosaltres us en portem una de bastant deliciosa.

Amb motiu de Thanksgiving Day (dia d’Acció de Gràcies), Hard Rock Cafe Barcelona ha preparat un menú genuïnament americà per commemorar una de les grans dates assenyalades i més representatives dels Estats Units. El local de la ciutat comtal és un punt de referència de la cultura americana a Barcelona i Catalunya i, en dies especials com aquest, vol apropar la cultura nord-americana als barcelonins i als catalans, sent un punt de trobada entre el públic local interessat, els americans residents a Barcelona i aquells que estiguin de pas per la ciutat i vulguin sentir-se com a casa en aquesta data assenyalada, podent, així, seguir complint amb les seves tradicions encara que es trobin lluny.

El Thanksgiving Day a Hard Rock Cafe Barcelona té lloc el dijous dia 27 de novembre i s’ofereix un menú especial d’Acció de Gràcies des de les 13h fins a les 23h amb tots els acompanyaments, inclòs el famós pastís de carabassa “pumpkin pie”.

El menú que podreu provar és el següent:

THANKSGIVING MENU

Hearts of Romaine lettuce with croutons, Parmesan cheese and our homemade Caesar dressing

***

Turkey served with gravy, garlic mashed potatoes and Pepperidge Farm stuffing

***

Pumpkin Pie served with whipped cream

***

Mineral Water, bottle of Estrella Damm lager, glass of house wine or assorted soft drinks

***

Preu: 29,95€ (IVA inclòs)

Reserves: per telèfon (93 270 23 05) o via email ([email protected])


Peeerò això no és tot. Si sou més de còctels esteu de sort! També tenim una excusa per vosaltres, i és que els millors bartenders s’ajunten Hard Rock Cafe Barcelona acompanyats de música blues.

Us hi podeu passar demà (26 de novembre de 2014) a partir de les 19.00 i gaudir del concurs de cocteleria BARocker de Hard Rock International per trobar el millor bartender Hard Rock. A Hard Rock Cafe Barceloan es celebrarà la fase europea i s’avaluarà el showmanship, l’actitud i la destresa dels participants.

L’acte acabarà amb un concert de la banda de blues Malacara & Wilson Band que, en directe, faran un recorregut blues des del Delta de Mississippi fins a Chicago.

Això és tot per avui, esperem que hagueu trobat una bona excusa per trepitjar d’una vegada el Hard Rock Cafe Barcelona (que segur que els d’altres ciutats on heu anat els heu visitat ;P).

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *