Inicio > Restaurant > Ens menjem el món des de casa?

Ens menjem el món des de casa?

Menjar-se Barcelona és complicat, perquè com bé diu la dita “Barcelona és bona si la bossa sona”. Així que donarem més vidilla al nostre apartat Menja’t el Món (des de casa), i us ensenyarem com gaudir d’un divendres de final de mes sense haver de buidar del tot les vostres butxaques.

A nosaltres ens agrada cuinar, però de manera normal: amb ingredients normals i electrodomètics bàsics; i quan diem ingredients normals és de veritat, no com diuen en molts programes de cuina on l’únic ingredient que et sona és la sal…

En fi, som gent que comprem en supermercats normals i botigues de barri; que no tenim pressupost per comprar-nos una Thermomix i fem la massa de pizza amb molt paciència; que emplatem amb plats d’Ikea que té tota persona del món, i que cuinem amb les típiques cuines del pisos de lloguer: la vitro més barata d’Ikea, el forn més barat d’Ikea (el nostre llogater no es va estirar molt…), el microones més tirat que em trobat pel món i amb les olles, paelles i estris tots comprats a Ikea… Bé, ja ho anireu veient.

Us deixem un recull de les nostres receptes que hem anat pujant a Instagram i que us anirem ensenyant com cuinar-les. Així podreu tenir un menú complert i original sense menjar tot el dia pasta bullida i pit de pollastre a la planxa (que també són ben bons…).

Ens veiem d’aquí uns dies amb una cuina per menjar-se el món!

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.