Inicio > Restaurant > Sonada inauguració del Club Restaurant Bananas

Sonada inauguració del Club Restaurant Bananas

Ahir per la nit vam embogir i gaudir durant la inauguració del Club Restaurant Bananas, un local amb una proposta gastronòmica informal i divertida, i unes vistes immillorables al Centre Cultural del Mercat del Born.

En el slang americà “Go Bananas” significa tornar-se boig; boig d’una desconcertant alegria, salvatgement entusiasta. Amb aquesta inspiració i amb expectatives que la bogeria duri, Karel Schöder –propietari de l’emblemàtic Cafè KafKa- afronta el seu nou projecte, amb Bernardo Diéguez com a director del restaurant i amb Fernando Poveda –format a Hoffman- davant dels fogons.

A part de deixar-nos emportar pel sonat esperit d’aquest local, vam poder provar de primera mà la cuina que s’hi oferirà. Tenint com a base la cuina de mercat -amb bons ingredients de temporada, seleccionats i preparats de manera senzilla-, ofereixen cuina internacional amb tocs tropicals orientalitzats. Un proposta atrevida però que plasmen a la perfecció!

Entre mig de tanta gent ens vam fer un petit espai per poder tastar la seva cuina: sashimi de salmó, tàrtar de tonyina, ceviche, aletes de pollastre, carxofes arrebossades, brotxetes de xerris i búfala, entrecot, lluç, pastis de formatge, trufes i, com no podien faltar, un quants plàtans. Una gran varietat de degustacions que vam acompanyar amb bons caves, vins i gintònics.

Però la gràcia del local no acaba en el seu peculiar menjar. Segueix amb una decoració que no deixa indiferent a ningú: les cadires i taules són totalment dispars i variades, utilitzant tot tipus de materials, i les parets transmeten totalment l’esperit tropical de Bananas, cal veure-ho per entendre-ho.

A més a més, a Bananas podreu trobar ambients diferents:

  • Una terrassa coberta amb una paret de vidre que dóna directament al mercat del born, i que té una bona barra i diferents taules.
  • Una zona de barra.
  • Un menjador entre palmeres i grans feres.
  • Un espai privat cariveny molt versàtil, amb possibilitat d’adaptar-lo a les necessitats de qualsevol grup. Fins i tot, es pot dividir en tres espais més menuts.

I quan semblava que la festa s’acabava, va aparèixer inesperadament Rossy de Palma, interpretant una cançó pròpia creada per la ocasió “Dame Banana Siusplau”. Cal dir que tots els assistents que encara estàvem per allí vam seguir la seva actuació per tot el local ben entusiasmats.

Bananas ens va fer gaudir a ritme de bona música, bon menjar i còctels d’una nit molt especial.

Si voleu conèixer l’humor, els colors, la llum i la música del local que desprenen un gran esperit positiu, i a més us van els llocs peculiarts, no dubteu en visitar-los al Carrer Fusina 7, al Born, just al costat del Cafè Kafka.

Esperem que passeu un bon cap de setmana,

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.