Inicio > Restaurant > Bernie’s Diner, Grill&Bar

Bernie’s Diner, Grill&Bar

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Lazy, lazy, lazy… Així estem tots els diumenges quan arribem de Tarragona, de manera que les temptacions de sortir a sopar fora són molt grans. La majoria de vegades no cedim i ens preparen alguna cosa a casa, però de tant en tant és inevitable. Un d’aquests #LazySundays vam acabar a Bernie’s Diner Grill & Bar, un diner americà adaptat a les particularitats de Barcelona.

El restaurant va ser fundat per un grup amics, procedents del món de la gastronomia i del turisme barceloní, que van decidir ajuntar-se per formar el restaurant que des de petits havien vist a les pel·lícules americanes.

Els diners americans eren veritables menjadors diaris i cada establiment s’adaptava a les particularitats de la ciutat on estava situat per atendre la demanda de la gent de la zona. Bernie’s és un clàssic retro diner que ha portat a Barcelona el concepte original d’aquests establiments americans: centres de la vida social on menjar variat i en un ambient distés, amb música a totes hores i amb un horari ampli (de 9.00am fins a 2.00am).

Al arribar-hi ens vam trobar amb un restaurant americà que havia recuperat l’encant dels vells temps, amb una cuina simple però de qualitat. Cuinen de forma casolana, tradicional i al moment, com s’ha fet tota la vida, sense preses i posant el seu màxim esforç en la preparació; per això no són un fast food. 

Nosaltres vam demanar uns natxos mexicans i unes patates braves per picar. Les xips de truites de blat de moro les fan al moment i les serveixen amb formatge fos, crema àcida, chilli amb carn i pico de gallo(bec de gall si ho traduïm literalment al català). Una bona versió d’aquest plat, servit en una generosa quantitat.

Les braves ens les van portar junt amb les hamburgueses. La salsa no era la millor que hem provat (però per gustos colors), tot i que si que poden dir que era bona adaptació, un plat típic del nostre país amb un toc de cuina americana.

Ens demanar dos hamburgueses presentades al més pur estil yanki i de molt bona qualitat. Una va ser la típica BBQ Burguer amb enciam, tomàquet, formatge cheddar, anelles de ceba, bacon i salsa barbacoa.

L’altre va ser una Spicy, ben picantona, amb la carn adobada amb un mix d’espècies, enciam, formatge cheddar i chutney picant de tomàquet i chilli. Una bomba espectacularment bona.

Hi vam anar un dia bastant tranquil, amb un ambient relaxat i proper amb bona música de fons. Butaques vermelles de cuir, els típics ventiladors i un munt de quadres i objectes típics que et faran sentir en una hamburgueseria dels anys 50.

Tot ens va sortir per 15€ per cap, un preu prou raonable tenint en compte la qualitat de la carn de les hamburgueses, la bona elaboració dels plats per picar i el servei atent.

Si a vosaltres també us afecten els #LazySundays i voleu visitar Bernie’s Diner, el trobareu als baixos de Via Laietana 20.

Que vagi molt bé i…

BON PROFIT!!!
Reserva taula a BcnRestaurantes.com

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.